loskutakruda
napsal(a):
Dobrý den. Dnes jsem navštívil burzu v SRN a dovolim si zde vložit nějaké foto,omluvte prosím kvalitu fotografii děkuji Ruda
Hala kde se konala burza 1
loskutakruda
napsal(a):
Burza byla v hale o velikosti 10,000 m2 vstupné bylo 3,50 eur a spoustu krmiva,doplňku atd. tod asi ode mě vše. PS: já se to s tím foťákem snad nikdy nenaučím
Pěkné. Jednak bych se chtěl zeptat, jak je to daleko od našich hranic a za další po kolika tam byly panenky černohlavé a hnědoprsé. Jestli dobře vidím, máte je tam také vyfoceny. Díky.
loskutakruda
napsal(a):
Bohužel ceny nevím, ale vím že colorie byli vše samičky rok 08
Zdravím, tak dneska jsem byl opět na burze v Erfurtu a něco málo jsem Vám nafotil. Prominte kvalitu fotek jelikož bylo hodně lidí a pořád někdo strkal a hlavně jsem fotil rychle, protože jsem nechtěl moc plašit ptáci kteří byli již tak vystresovaní. Všimněte si prosím čistoty klecí a přepravek Tentokrát o proti jarní burze byla změna a to, že bylo dost pořadatelů, kteří dohlíželi na krmení a vodu v klecích a nekompromisně požadovali nápravu jinak chovatele vykazovali z burzy ven!!
loskutakruda
napsal(a):
Zdravím, tak dneska jsem byl opět na burze v Erfurtu a něco málo jsem Vám nafotil. Prominte kvalitu fotek jelikož bylo hodně lidí a pořád někdo strkal a hlavně jsem fotil rychle, protože jsem nechtěl moc plašit ptáci kteří byli již tak vystresovaní. Všimněte si prosím čistoty klecí a přepravek Tentokrát o proti jarní burze byla změna a to, že bylo dost pořadatelů, kteří dohlíželi na krmení a vodu v klecích a nekompromisně požadovali nápravu jinak chovatele vykazovali z burzy ven!!
2
carduelis
napsal(a):
zdravym dakujem za peknu fotoexkurziu z burzy chcel by som sa spitat od kolkej a do kolkej hodiny trva tato burza? dakujem s pozdravom P.CH.
Dobrý den. Burza začíná ráno od: 7-14,oo hod.
carduelis
napsal(a):
zdravym dakujem za peknu fotoexkurziu z burzy chcel by som sa spitat od kolkej a do kolkej hodiny trva tato burza? dakujem s pozdravom P.CH.
56
loskutakruda
napsal(a):
74
Ahoj Rudo, v Erfurtu to podle fotek muselo být supr, já byl s Mírou a Jirkama v pátek na Exotě v Olomouci a byl jsem zklamán, příště jedu do Erfurtu, pavilón A část voliér a klecí bez čísel a označení chovatel ví o jaký druh papoušků se jednalo ale laická veřejnost většinou ne. Měl jsem zájem o koupi pap.konžských, při dotazu jak jsou staří a zda je to pár tak prodávající pořadatel odpověděl, že v poznámkách je uvedeno prodat jako pár při dotazu na DNA nebo endoskopi opakoval mám to prodat jako pár.Celkem bylo prodávajících papoušků málo.Věřím že dnes v Přerově byl větší výběr.V pátek bylo na Exotě velmi málo návštěvníků, věřím, že Exotika v Lysé nad Labem bude daleko lepší.
loskutakruda
napsal(a):
107
Tak to je vše. Zase příští rok v únoru. A to nejlepší na konec
loskutakruda
napsal(a):
107
Tak to je vše, pokračování příští rok v ůnoru. To nejlepší na konec.