Prosím někoho kdo se vyzná v aratingách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2009 21:02
mek

XXX.XXX.171.48

Z důvodu prodeje prosím o určení o jaký druh aratingy se jedná a případně o cenu jak se pohybuje teď.

12.2.2009 21:53
kamilpapouch

XXX.XXX.211.244

mek napsal(a):
Z důvodu prodeje prosím o určení o jaký druh aratingy se jedná a případně o cenu jak se pohybuje teď.

Myslím si, že se jedná o Aratinga skvrnitý (Aratinga wagleri) 10 000,- pár

13.2.2009 00:13
guarouba

XXX.XXX.149.108

kamilpapouch napsal(a):
Myslím si, že se jedná o Aratinga skvrnitý (Aratinga wagleri) 10 000,- pár

Jedná se 100% o aratingy škraboškové - aratinga mitrata

13.2.2009 08:44
kamilpapouch

XXX.XXX.211.244

guarouba napsal(a):
Jedná se 100% o aratingy škraboškové - aratinga mitrata

Nemyslím si že je to aratinga škraboškový(Mitrata). Přikládám fotku aratingy škraboškové, foto je z netu(ifauna modetovaná diskuse)

13.2.2009 10:30
mtc

XXX.XXX.251.62

kamilpapouch napsal(a):
Nemyslím si že je to aratinga škraboškový(Mitrata). Přikládám fotku aratingy škraboškové, foto je z netu(ifauna modetovaná diskuse)

Podle fotek je to určitě Aratinga Škraboškový.U Arating je variabilita rozsahu zbarevní různá.Někteří mají více červených skvrn a někteří méně.

13.2.2009 11:15
guarouba

XXX.XXX.175.88

mtc napsal(a):
Podle fotek je to určitě Aratinga Škraboškový.U Arating je variabilita rozsahu zbarevní různá.Někteří mají více červených skvrn a někteří méně.

Fotka, kterou jste sem ,,přetáhl" pochází z Loro Parque na Tenerife. Je to sice také aratinga škraboškový, ale má neobvykle rozsáhlou masku-skvrny což nebývá moc obvyklé. Jak psal kolega co se týče červených skvrn tak je to dá se říct dosti variabilní.

13.2.2009 14:23
kamilpapouch

XXX.XXX.211.244

guarouba napsal(a):
Fotka, kterou jste sem ,,přetáhl" pochází z Loro Parque na Tenerife. Je to sice také aratinga škraboškový, ale má neobvykle rozsáhlou masku-skvrny což nebývá moc obvyklé. Jak psal kolega co se týče červených skvrn tak je to dá se říct dosti variabilní.

Tak se omlouvám že jsem uvedl zadavatele v omyl, ale podle fotek které mám jsem myslel že se jedná o jiný druh. Ještě jednou se omlouvám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík