Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Přátelé, vložte prosím chovný material těchto krasavcú našich chov.zařízení, ale i mladé budoucí zástupce chovu, díky všem , Jarda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přátelé, vložte prosím chovný material těchto krasavcú našich chov.zařízení, ale i mladé budoucí zástupce chovu, díky všem , Jarda
..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
...
Můj chovný pár penantů,štěpáci do žlutých a červených skořic.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
darax
napsal(a):
Odchov od tohoto páru 07.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.82
darax
napsal(a):
,,,
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
,,,
Moja pára penantov, ktorú už bohužiaľ nevlastním, ale zostavil som si novú
odzanglo
napsal(a):
Moja pára penantov, ktorú už bohužiaľ nevlastním, ale zostavil som si novú
1,0 přírodní/ štěpák na skořici a možná na žlutou r.08
kratochvil
napsal(a):
1,0 přírodní/ štěpák na skořici a možná na žlutou r.08
0,1 modrá
kratochvil
napsal(a):
penanti z předešlých 2fotek tvoří pár
1,0 modrý/ štěpák na oranžový
kratochvil
napsal(a):
1,0 modrý/ štěpák na oranžový
0,1 modrá/ štěpačka na stříbrné (na zádech je vidět, že je od rodičů: straka a stříbrný)
kratochvil
napsal(a):
0,1 modrá/ štěpačka na stříbrné (na zádech je vidět, že je od rodičů: straka a stříbrný)
Z předešlých dvou fotek jsem složil prozatimní pár. Bohužel letos nebylo dost financí. Po chovné sezoně je roztrhnu a 1,0 modrý štěpák do oranžů dostane 0,1oranž.samici a 0,1 modrá štěpitelná do stříber dostane stříbrného samce.
papouch83
napsal(a):
Dobry den pane Jakube,neci vas nijak poškodit ale modry Penant nemůže nikdy štěpit na oranž!!!Pokud jste ho koupil tak vas někdo napalil..
vážně? ale zminovaný modrý samec je z páru kde jeden rodic je oranž. a sám chovatel u neho mel oranzovou samici(vsichni my penanti jsou rok 08)...par kvuli me po premlouvani roztrhl. Je pravda ze s penanty zacinam
kratochvil
napsal(a):
vážně? ale zminovaný modrý samec je z páru kde jeden rodic je oranž. a sám chovatel u neho mel oranzovou samici(vsichni my penanti jsou rok 08)...par kvuli me po premlouvani roztrhl. Je pravda ze s penanty zacinam
Ano to je noramlni složeni paru např.1.0 oranž.-0.1modra mlade budou oranž i modři protože Oranž Penanti jsou Dominantní vůči modre barvě!!!Vůči červene recesivni!!!
kratochvil
napsal(a):
Oranžová je dominantní vůči modré. Takže modrý štěpit nemůže.
jakubbenc
napsal(a):
Oranžová je dominantní vůči modré. Takže modrý štěpit nemůže.
tak se omlouvam za chybu v popisku, jde mi o to odchovat oranžové mládata až k onu zminovanému modrému samci dám oranžovou samici. A toho dle vašich rad docílím,že? Děkuji že jste mě upozornili na chybu a objasnili mi to
Jeste bych se zeptal na jedno kdyz tento rok u onoho zminovaneho samce necham tu samicku viz na spolecne fotce u neho dostanu modré mlade ale bude sance ze nektere z nich bude i do neceho stepit? Nevim totiž jak do Gen.kalkulacky zadat mutaci stribrnouo.A oranzovou zadam do gencalc jak?
kratochvil
napsal(a):
tak se omlouvam za chybu v popisku, jde mi o to odchovat oranžové mládata až k onu zminovanému modrému samci dám oranžovou samici. A toho dle vašich rad docílím,že? Děkuji že jste mě upozornili na chybu a objasnili mi to
Jeste bych se zeptal na jedno kdyz tento rok u onoho zminovaneho samce necham tu samicku viz na spolecne fotce u neho dostanu modré mlade ale bude sance ze nektere z nich bude i do neceho stepit? Nevim totiž jak do Gen.kalkulacky zadat mutaci stribrnouo.A oranzovou zadam do gencalc jak?
ahoj Jakube,mutaci bílou(stříbrnou) zadáš modrá+žlutá,oranž zadej aqua,jinak ta modrá samice štěpí na žlutou,když k ní dáš bílého(stříbrného) samce.bude odchov teoreticky 50% bílých a 50% modrých/žlutou
mivav
napsal(a):
ahoj Jakube,mutaci bílou(stříbrnou) zadáš modrá+žlutá,oranž zadej aqua,jinak ta modrá samice štěpí na žlutou,když k ní dáš bílého(stříbrného) samce.bude odchov teoreticky 50% bílých a 50% modrých/žlutou
Ahoj miv9, děkuji Ti za rady-už jsem to zkusil i v gencalc a ač je to trochu jinak než jsem myslel mladé které jsem chtěl tedy bílé(střibrne) a oranžové až jim dopřeju protějšky které mám v planu bych měl dle gencalc docilit. Tak uvidim jak to dopadne...určite pak dám fotky jeste jednou díky všem za rady
myslím že mluvím za všechny když řeknu, budem rádi kdyz vlozite další fotky penantů
omluvte mne že jsem šnůru fotek narušil, ale třeba někomu ty rady ostatnich jako mě také pomohou
kratochvil
napsal(a):
Ahoj miv9, děkuji Ti za rady-už jsem to zkusil i v gencalc a ač je to trochu jinak než jsem myslel mladé které jsem chtěl tedy bílé(střibrne) a oranžové až jim dopřeju protějšky které mám v planu bych měl dle gencalc docilit. Tak uvidim jak to dopadne...určite pak dám fotky jeste jednou díky všem za rady
myslím že mluvím za všechny když řeknu, budem rádi kdyz vlozite další fotky penantů
omluvte mne že jsem šnůru fotek narušil, ale třeba někomu ty rady ostatnich jako mě také pomohou
1.0 Oranž/Albino
papouch83
napsal(a):
1.0 červena straka(Recesivni)
1.0 Oranž strak 0.1 modra straka 1´.0 modry strak
papouch83
napsal(a):
1.0 Oranž strak 0.1 modra straka 1´.0 modry strak
0.1 Oranž straka
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
oranž
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
penant