mariola
napsal(a):
Dobry den,chtěla bych se zeptat jestli mohu mit v jedne volieře 4 pary kakarků a jestli nebude problém s hnizděním velikost voliery v265cm,š110cm,d420cm.Děkuji za odpovědi.
Jednak tato voliéra není ideální pro 4 páry a za druhé se nesnesou ani dva samci v jedné voliéře, natožtak čtyři. Kk se chovají samostatně po párech, samci se můžou v toku napadat i přes pletivo. Určitě bych to ani nezkoušela, mohli by to být jatka...
mariola
napsal(a):
Dobry den,chtěla bych se zeptat jestli mohu mit v jedne volieře 4 pary kakarků a jestli nebude problém s hnizděním velikost voliery v265cm,š110cm,d420cm.Děkuji za odpovědi.
Pokut je výce párů není problém,mám dva páry k.k. a dva korel,nic si nedělají,kámarád má 5 párů pohromadě a vpohodě hnízdí vyvádějí mládata a nikdo nikoho nenapadá.
mariola
napsal(a):
Děkuji za brzkou odpověd, jen nevim kterou si mam vybrat
Chovat vice paru kakariku v jedne volieře jsem nezkousel, choval jsem je ale ve voliere ve spolecnosti 2parů korel a jednoho páru andulek a docela si rozumeli. Alespon s korelami ano, andulky je obcas prohnali ale bez jakehokoli klobání... pak byl zase klid. Ale tak si myslim ze neni nad to kdyz mate tu moznost chovat pary jednotlivě - budou vice v klidu a nebude dochazet napr k hastereni i pri vyberu budek. Ja chovam pohromade 2pary korel maji povesenné 3budky ve stejné výšce, ale i tak se obcas pretahuji o jednu budku. a to je vnitrni ubikace 1x1 a vysky 2,2m a venkovni 1,5x1 a vysky 2m.