Prosím zkušené chovatele o pomoc při určení pohlaví rozely penant, jde mi o toho ptáka co nemá oranžový kroužek na noze. První tři fotografie jsou aktuální: 1. foto - pták s oranž. kroužkem je vlevo. 2. foto - pták s oranž. koružkem je vpravo a 3. foto - pták s oranž. krouž. je vlevo. Je přiložena i čtvrtá fotka, jde o dva sourozence z nichž jeden jeden je teď spárován s ptákem s oranžovým kroužkem, foto je z července 08.
Děkuji za Vaše názory
miracio
napsal(a):
Prosím zkušené chovatele o pomoc při určení pohlaví rozely penant, jde mi o toho ptáka co nemá oranžový kroužek na noze. První tři fotografie jsou aktuální: 1. foto - pták s oranž. kroužkem je vlevo. 2. foto - pták s oranž. koružkem je vpravo a 3. foto - pták s oranž. krouž. je vlevo. Je přiložena i čtvrtá fotka, jde o dva sourozence z nichž jeden jeden je teď spárován s ptákem s oranžovým kroužkem, foto je z července 08.
Děkuji za Vaše názory
obr. 2
miracio
napsal(a):
Děkuji za Vaše názory
myslim ze samice
onicek
napsal(a):
podle poslední fotografie vpravo samec ( u pletiva ) a na 80% vlevo samice.chtělo by to lepší detail hlavy u nejisteho ptáka a porovnat ho s detailem hlavy samce.
Děkuji za Vaše názory, myslel jsem si, že jde o 2,0. mám více penantů a tohle měla být samice, byla vybrána ze 3 kusů, bohužel se nepovedlo.