Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2009 21:20
kubba

XXX.XXX.250.196

myslíte si že je možné chovat 2 páry králováků v jedné voliéře v době hnízdění o rozměrech 3x3x2 dxšxv díky za odpovědi

4.3.2009 21:53
hostan

XXX.XXX.128.78

kubba napsal(a):
myslíte si že je možné chovat 2 páry králováků v jedné voliéře v době hnízdění o rozměrech 3x3x2 dxšxv díky za odpovědi

uz takhle je to mali pro jeden par kralovaci potrebuji hodne prostoru aby se proletli

5.3.2009 19:03
papy

XXX.XXX.64.132

hostan napsal(a):
uz takhle je to mali pro jeden par kralovaci potrebuji hodne prostoru aby se proletli

nic proti ale nemyslel jste to vážně?to je tak na penanty.pro jeden pár králováků minimálně 5x2x1 minimálně!!!!pro dva páry tak 10x2x2 a dát budky na opačný konce

5.3.2009 20:03
kubba

XXX.XXX.250.196

papy napsal(a):
nic proti ale nemyslel jste to vážně?to je tak na penanty.pro jeden pár králováků minimálně 5x2x1 minimálně!!!!pro dva páry tak 10x2x2 a dát budky na opačný konce

nechci být nepříjemný ale ukažte mi chovatele který má králováky v takto velkých voliérách jak uvádíte asi žijete v jiné době dobře uznávám přehnal sem to dva páry do takhle velké voliéry a myslím že na jeden je dostačující a co vy nato ostatní???

5.3.2009 20:40
ros

XXX.XXX.227.229

kubba napsal(a):
nechci být nepříjemný ale ukažte mi chovatele který má králováky v takto velkých voliérách jak uvádíte asi žijete v jiné době dobře uznávám přehnal sem to dva páry do takhle velké voliéry a myslím že na jeden je dostačující a co vy nato ostatní???

Já si myslím,že by jim to mohlo stačit.Já mám pro králováky 3m dx0.9m šx2m v,venkovní prolet a vnitřní je stejný s možností plynulého průletu přes okno,ale stejně když se chtějí vylítat,tak většinou využívají jen venkovní výlet.Navíc vy máte dost prostoru i do šířky,tak bych v tom neviděl problém.Akorát se dvěma páry je to blbost,hlavně při odchovu.Můžete tam klidně přidat pár třeba korel nebo andulek.Já mám u nich párek Tyrkysáků a odchovávají oba.

5.3.2009 20:43
kudrna

XXX.XXX.55.107

kubba napsal(a):

také si myslím že je to na králováky malé šířka 3 je až až mohla by být uší ale k delce se přikláním také k 5 metrům

5.3.2009 20:53
ros

XXX.XXX.227.229

kudrna napsal(a):
také si myslím že je to na králováky malé šířka 3 je až až mohla by být uší ale k delce se přikláním také k 5 metrům

Ti ptáci nebudou lítat jen kolem pletiva.Při té šířce má z rohu do protilehlého rohu 4,5 m,takže bych si s tím opravdu nedělal hlavu.

5.3.2009 21:40
zahradajanakovi

XXX.XXX.112.250

ros napsal(a):
Ti ptáci nebudou lítat jen kolem pletiva.Při té šířce má z rohu do protilehlého rohu 4,5 m,takže bych si s tím opravdu nedělal hlavu.

Dobrý večer,za poslední rok jsem toho kolem králováku viděl celkem dost a takoví příklad chovatel pan Strnad který je uznávaný chovatel královaku i v mutacích chova králováky v cca 1,20x3,5x2 šxdxv vnitřek jsem sice neviděl ale podle stavby tam nic moc velkého není......já osobně chovám královské ve nitřku mají 1,00x2,20x2 a venkovní 1,00x2x1,50 a odchovávají uplně bez problému je sice fakt že po letošní chovné sezoně pujdou do novích ubikací a venkovní vílet bude 0,90x3,90x2,60 a vnitřní 0,90x1,20x2,00 jsem na to zvědav....mnoho chovatelských uspěchu a ať se daří....Jirka

Přidejte reakci

Přidat smajlík