Již delší dobu jsme tu neměli něco o pap. konžských, tak bych si dovolil jsem něčím přispět. Budu rád, když sem také někdo přidá a budeme se tak moci pokochat pestrostí chovaných exemplářů. Na obr. pap. konžský fantiensis, tříletý samec.
chovpapousek
napsal(a):
Již delší dobu jsme tu neměli něco o pap. konžských, tak bych si dovolil jsem něčím přispět. Budu rád, když sem také někdo přidá a budeme se tak moci pokochat pestrostí chovaných exemplářů. Na obr. pap. konžský fantiensis, tříletý samec.
Konž. fantiensis, 3 letá samička
chovpapousek
napsal(a):
Konž. fantiensis, 3 letá samička
Konž.. fantiensis, další pár
chovpapousek
napsal(a):
ještě jedna
Konž. fantiensis, samec hlídá budku
chovpapousek
napsal(a):
Konž. fantiensis, samec hlídá budku
konž. fantiensis, samička na hnízdě
chovpapousek
napsal(a):
konž. fantiensis, samička na hnízdě
Konž. gulielmi, 3 letá samička
chovpapousek
napsal(a):
Konž. gulielmi, 3 letá samička
konž.gulielmi, 3 letý pár
chovpapousek
napsal(a):
ještě jednou
takhle dokáže samička obrat na hlavě samečka. 2 letý pár konž fantiensis
chovpapousek
napsal(a):
takhle dokáže samička obrat na hlavě samečka. 2 letý pár konž fantiensis
konsky g.g.
lutik
napsal(a):
G.g
pro chov papousek pára je chovna momentalne 1 mladé dokrmujem má 50 dní a samyca sedí na dalšej znáške.
stryccek
napsal(a):
pro chov papousek pára je chovna momentalne 1 mladé dokrmujem má 50 dní a samyca sedí na dalšej znáške.
g.g
chovpapousek
napsal(a):
Pro stryccek - výrazněji zbarvený kus bude asi samička? Moc pěkná. U mě mají gulielmi také samičky výraznější červené znaky. Zajímavé je, že u některých fantiensis to mají naopak samci výraznější. Ale není to pravidlem. Jak jsou staří? Zdeněk
0.1
chovpapousek
napsal(a):
Pěkná a zajímavě zbarvená samička. Pane D. (lutík) na fotkách níže, Vám ukážu jak vypadá její 3 letá dcera. Asi ještě nedosahuje zbarvení své matky ale je také pěkná.
3 letá samička
abe
napsal(a):
Pro Zdeňka, koupil jsem je jako pár, teď to však vypadá, že mám 2 samice, jednu 2 a půl letou a druhou 3 a půl počkám na výsledky, ale pravděpodobně budu shánět výměnu Aleš.
Ještě jedna, téměř tříletá samička.
chovpapousek
napsal(a):
Ještě jedna, téměř tříletá samička.
pridavam aj moje.
cupkama
napsal(a):
su to minulorocne mladata.
Můj nejnovější přírustek, samička fantiensis, dvouletá.
cone
napsal(a):
Můj nejnovější přírustek, samička fantiensis, dvouletá.
Tříletý pár fantíků, samička stále nevybarvená, sameček má už pěkné oranžové zbarvení
chovpapousek
napsal(a):
Tříletý pár fantíků, samička stále nevybarvená, sameček má už pěkné oranžové zbarvení
Stejný pár, ještě jednou
chovpapousek
napsal(a):
Stejný pár, ještě jednou
Jiný pár stejného věku. Tento, je již vybarvený.
chovpapousek
napsal(a):
Jiný pár stejného věku. Tento, je již vybarvený.
Pap. konžský fantiensis, tříletá samička
chovpapousek
napsal(a):
konž.gulielmi, 4 letý pár
maref
napsal(a):
konž.gulielmi, 4 letý pár
moj odchov 09 ,2 samci ,momentalne samica sedi na mladých
stryccek
napsal(a):
moj odchov 09 ,2 samci ,momentalne samica sedi na mladých
stryccek
napsal(a):
Samec fantiensis, na fotce 6měs. , spárován a ponechán do dalšího chovu, ručně dokrmován od 35 dnů., nyní téměř na den starý jeden rok.
cone
napsal(a):
Samec fantiensis, na fotce 6měs. , spárován a ponechán do dalšího chovu, ručně dokrmován od 35 dnů., nyní téměř na den starý jeden rok.
Taky se přidám,mládě P.g.g.Míra.
stryccek
napsal(a):
pro chovpapousek posledne foto je chov.pár,foto od Míra je podla mojho názoru spatne osvetlené preto ten tmavý odstien , zdravý stryccek
Fotka mláděte je focena večer při rozsvíceném světle a mobilem,proto je tak tmavé.Jinak rodiče jsou tmavokřídlí,jen s velmi slabým lemováním.Míra.
Ramphastos
napsal(a):
Fotka mláděte je focena večer při rozsvíceném světle a mobilem,proto je tak tmavé.Jinak rodiče jsou tmavokřídlí,jen s velmi slabým lemováním.Míra.
Tříletá samička " fantiensis " lichý kus
chovpapousek
napsal(a):
Tříletá samička " fantiensis " lichý kus
ještě jedna
chovpapousek
napsal(a):
mikip
napsal(a):
tie fotky su z min.roku, teraz maju 3 roky a su to fantici 2.1
Letošní desetidenní mládě fantiensis spolu se 14denním mládětem žaka.
chovpapousek
napsal(a):
Pěkná fotka, po které se asi nerozhoří divoká diskuze o morálních kvalitách chovatele, jak jsme nedávno byli svědky na této Moderce. Autorovi přeji hodně úspěchů v odchovu. Zdeněk
g.g už sú v inkubátore,narodení vianoce 09
stryccek
napsal(a):
g.g už sú v inkubátore,narodení vianoce 09
zaujímavé že boli nakrmený červenou repou dva dni kakali načerveno
stryccek
napsal(a):
zaujímavé že boli nakrmený červenou repou dva dni kakali načerveno
3
stryccek
napsal(a):
6
Zdenku děkuji. Stryccku, co na to říct? Super a upřímná gratulace z mé strany.
stryccek
napsal(a):
cone dakujem,moji g.g su zasa v búdke
cone nebude lepšie ked budú spolu v jednej miske ,minulí rok som mal konžského s piatimi amazonanmy ktorí boli starší a ok
stryccek
napsal(a):
cone nebude lepšie ked budú spolu v jednej miske ,minulí rok som mal konžského s piatimi amazonanmy ktorí boli starší a ok
7 zasa o týžden
stryccek
napsal(a):
7 zasa o týžden
o týden později - fant. 17 dnů a žako 3wks
cone
napsal(a):
Stryccku, jsou úžasní. Přidám svého fant. 5wks
Fantiensis zase o týden starší 6wks
Může mi někdo prosím poradit. Jo to gg a nebo f děkuji. Kraj čela má hodně oranžové i vrchy křídel. Bohužel špatně světlo. Skusim zítra lepší fotku. Děkuji za odpověd.
VF

XXX.XXX.77.70
pepča
napsal(a):
Může mi někdo prosím poradit. Jo to gg a nebo f děkuji. Kraj čela má hodně oranžové i vrchy křídel. Bohužel špatně světlo. Skusim zítra lepší fotku. Děkuji za odpověd.
Nejsem sice nějakej znalec, ikdyž mám dva páry fantíku, tak fantík je to určitě..a zamachruju-samička..