Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2009 20:43
petule789

XXX.XXX.90.210

Chtel bych se zeptat,dostal jsem sepiove kosti primo od more nejsou nejak skodlive a ty co se prodavaji u nas nejak upravene dik za nazory

26.3.2009 22:00
eden

XXX.XXX.76.229

petule789 napsal(a):
Chtel bych se zeptat,dostal jsem sepiove kosti primo od more nejsou nejak skodlive a ty co se prodavaji u nas nejak upravene dik za nazory

někde jsem četla, že se to má asi 24 hodin máčet, aby se z toho vyplavila sůl, pak usušit a normálně podávat.

27.3.2009 14:19
smoula

XXX.XXX.88.74

eden napsal(a):
někde jsem četla, že se to má asi 24 hodin máčet, aby se z toho vyplavila sůl, pak usušit a normálně podávat.

Já jsme si taky dovezl sepie od moře, a normálně sem jim to tam pověsil bez oplachu, a měli to rychlejí ožrane jak normalní co jsou uměle.A nic se papouškum nestalo ze soli.

27.3.2009 14:32
eden

XXX.XXX.69.55

smoula napsal(a):
Já jsme si taky dovezl sepie od moře, a normálně sem jim to tam pověsil bez oplachu, a měli to rychlejí ožrane jak normalní co jsou uměle.A nic se papouškum nestalo ze soli.

No ono se hned nic nestane. To je jako když kouříte, taky nenatáhnete po první cigaretě bačkory. Záleží na dlouhodobějším podávání.Sepiové kosti pravé co se prodávají jsou vyplachované. Umělé - jsou jenom slisovaná náhražka v podobě kosti. Takže pro jednou se nic nestane, pokud se to nepodává nevypláchnuté pravidelně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík