Benq0071
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat jak se pozná jestliy jdou ptáci k sobě a jestly je problém u tohoto druhu složit harmonyzujicí pár? Kopil jsem 1.0 a 0.1 káždého svlašť jsou dvoulétí sedí spolu žerou létají za sebou a to je vše zatím.Díky za rady a slušné odpovědí.
A jestě není mezi váma prosím nějaký chovatel tohoto druhu z JM kterému by nevadila návštěva a přitom pár dobrých rad?
Benq0071
napsal(a):
A jestě není mezi váma prosím nějaký chovatel tohoto druhu z JM kterému by nevadila návštěva a přitom pár dobrých rad?
ja mam taky par alexandru 07,samice lezla do boudy,samec ji krmil ale neparil,akorat na ni vlezl klovnul ji a za chvilku seskocil. tak jsem koupil starsiho samce a uvidi se.
dousa
napsal(a):
ja mam taky par alexandru 07,samice lezla do boudy,samec ji krmil ale neparil,akorat na ni vlezl klovnul ji a za chvilku seskocil. tak jsem koupil starsiho samce a uvidi se.
Ja jsem koupil již starší již vybarvené alexandry prý chovný pár a odchovu jsem se dočkal až třetím rokem.první dva roky byly snušky neoplodněné. Takže vydržte a držím palec