Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2009 11:26
zdenek47

XXX.XXX.122.90

Mám ve voliérach na zemi betonovou dlažbu a moc se mi to nelíbí ,mohu na zem nasypat mulčovací kuru?

12.4.2009 12:42
chov

XXX.XXX.34.39

zdenek47 napsal(a):
Mám ve voliérach na zemi betonovou dlažbu a moc se mi to nelíbí ,mohu na zem nasypat mulčovací kuru?

Já osobně bych do mulčovací kury nešel.Já mám nejlepší zkušenost s pískem,Ten se nejlépe udržuje,v případě znečištění se dá vyhrabat,Jednou až dvakrát ročně vymněnit.

12.4.2009 13:12
onicek

XXX.XXX.160.5

chov napsal(a):
Já osobně bych do mulčovací kury nešel.Já mám nejlepší zkušenost s pískem,Ten se nejlépe udržuje,v případě znečištění se dá vyhrabat,Jednou až dvakrát ročně vymněnit.

mám též písek a jak vyse bylo uvedeno lepe se cisti a je lepe udrzitelnejsi cistota.jednou za 14 dni vzdy vyhrabu hrabeckama zbytek krmiva po zemi a vse je ok.

12.4.2009 13:54
eupatria

XXX.XXX.255.140

onicek napsal(a):
mám též písek a jak vyse bylo uvedeno lepe se cisti a je lepe udrzitelnejsi cistota.jednou za 14 dni vzdy vyhrabu hrabeckama zbytek krmiva po zemi a vse je ok.

Tak všetko má svoje pre aj proti ,používám vo svojom chove piesok aj kvôru ,na tú treba dávat pozor aby nebola chemicky ošetrená na obale je to uvedené,ale je lepšia z gátru mám ju vo vnútorných ubikáciách lepšie udržuje vlkosť a zlepšila sa mi liahnivosť ,piesok vo vnútri je po čase prašný a uplne vyschne vonku používam piesok pre lepšiu udržbu všetko dvakrát do roka mením.videl som používat aj lesnú hrabanku u chovatelov lori,pozor na slovensku je zber lesnej hrabanky zakázaný pokial nemáš vlastný les ,vo vonkajšich nekrytých som videl používať aj hrubý štrk cez ktorý prerastá tráva je to velmi estetické .odporúčam vyskúšať obidve varianty na ktoré sa pýtate a po čase sa sám rozhodnete .

Přidejte reakci

Přidat smajlík