biker70
napsal(a):
Zdravím. Můžete se podívat,jestli se jedná o pár? Díky
2 foto
biker70
napsal(a):
A kakariky č.2
A ještě jednou č.2 /nekousal/ a je postavou větší,než č.1. Díky
biker70
napsal(a):
Tak tu mám 2 různé názory. Nějak se s tím poperu a čas ukáže. Díky. A pokud mám opravdu 2 samice a dám k nim jednoho samce,co se bude dít? Bude bitka,nebo samec zvládne 2 samice???
Opravdu ty první fotky vypadaly na dva samce. Ale při detailu to jsou samice jak Brno :-). A jinak doporučuju chovat po páru.
mukl
napsal(a):
Opravdu ty první fotky vypadaly na dva samce. Ale při detailu to jsou samice jak Brno :-). A jinak doporučuju chovat po páru.
Bitka nebude ... dokupte samce a dáte mu aspoň možnost výběru. Také jsem zkoušela chov 1,2 ale bohužel to nevyšlo, samec si vybral jen jednu a druhou naprosto ignoroval.
mukl
napsal(a):
Musím se omluvit ale podle lepšího detailu hlavy se určitě jedná o dvě samičky.Jinak se stotožňuji s přispěvatelem 01.01.1970.Chovat pouze po páru.
milfis
napsal(a):
Na 100% to jsou 2 samice.. Samec má hranatější hlavu a větší zobák a oko a celkově je mohutnější a delší, u dospělích ptáků to poznáte naprosto bez problémů.. ;) Kdyžtak mrkněte na moje stránky..
kakariky jsem také choval a vždy jsem trefil pohlaví, tak jsem si naprosto jistý, že to jsou dvě samice.Samec má podstatně větší a hranatější hlavu a širší zobák
Uživatel s deaktivovaným účtem

wolfik
napsal(a):
kakariky jsem také choval a vždy jsem trefil pohlaví, tak jsem si naprosto jistý, že to jsou dvě samice.Samec má podstatně větší a hranatější hlavu a širší zobák
Lidi kupujte literaturu,předplaťte si časopisy,hledejte info na netu než se do něčeho pustíte.Vždyť nepoznat pohlaví u kakariků je zoufalství a co u kakariků tady se lidi ptají i na pohlaví u andulek,korel a dokonce jsem viděl i u zebřiček.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Lidi kupujte literaturu,předplaťte si časopisy,hledejte info na netu než se do něčeho pustíte.Vždyť nepoznat pohlaví u kakariků je zoufalství a co u kakariků tady se lidi ptají i na pohlaví u andulek,korel a dokonce jsem viděl i u zebřiček.
Ještě jednou díky za konzultaci. To rýpnutí jsem očekával. . Jenže je fakt,že je trochu rozdíl pták v reále v kleci na burze a pak v klidu na fotce. Když jsem je kupoval,tak mi přišli rozdílní-jeden je větší a mohutnější. To jsem si nastudoval na netu a v časopisech.A protože nikdo z mojich kolegů kakariky nechová,tak jsem si je prostě nikde v reálu neprohlédl a jednoduše je koupil.....