Rosela Adelaidská (Adelaida)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2009 11:18
bartrand

XXX.XXX.203.180

Čírou náhodou se mě tu uvolnolnil prostor na voliéru, je to 2,7m*0,9m*2,3m, na internetu jsem četl, že Adelaidy jsou větší, než ostatní rosely, ale je možné, chovat je v tomto? Nebo mám voliérku prodloužit alespoň na 4 metry?
A jaké jsou v chovu? Jsou snadno odchovatelné jako Platycerus Elegans atd?
Prosím všechny chovatele těchle násherných rosel, aby sem dali fotografie. Děkuji

21.4.2009 18:58
bartrand

XXX.XXX.203.180

bartrand napsal(a):
Čírou náhodou se mě tu uvolnolnil prostor na voliéru, je to 2,7m*0,9m*2,3m, na internetu jsem četl, že Adelaidy jsou větší, než ostatní rosely, ale je možné, chovat je v tomto? Nebo mám voliérku prodloužit alespoň na 4 metry?
A jaké jsou v chovu? Jsou snadno odchovatelné jako Platycerus Elegans atd?
Prosím všechny chovatele těchle násherných rosel, aby sem dali fotografie. Děkuji

To tady nidko nechová tyhle krásný rosely?

24.4.2009 20:34
student

XXX.XXX.175.142

bartrand napsal(a):
To tady nidko nechová tyhle krásný rosely?

Myslím že je chová velmi málo lidí, kdysi jsem po nich taky pátral a byl to děs...křížený s pennantem,slámožlutou atd. Najít na googlu pěknou fotku je taky problém...

24.4.2009 20:42
bartrand

XXX.XXX.203.180

student napsal(a):
Myslím že je chová velmi málo lidí, kdysi jsem po nich taky pátral a byl to děs...křížený s pennantem,slámožlutou atd. Najít na googlu pěknou fotku je taky problém...

zkoušel jsem to tady na fauně, pár za 2500kč, bohužel už pryč. Máte tyhjle rozely? můžete dát alespon fotky vašich zařízení a rosel, případně alepson napsat rozměry voliéry?

(obrázek nalezen na google, když to bude majitely rosel vadit prosím, aby mě kontaktoval emailem)

24.4.2009 20:47
jakubbenc

XXX.XXX.153.55

bartrand napsal(a):
zkoušel jsem to tady na fauně, pár za 2500kč, bohužel už pryč. Máte tyhjle rozely? můžete dát alespon fotky vašich zařízení a rosel, případně alepson napsat rozměry voliéry?

(obrázek nalezen na google, když to bude majitely rosel vadit prosím, aby mě kontaktoval emailem)

Zadejte zde, na moderovaném foru rozela adelaida.

24.4.2009 20:57
bartrand

XXX.XXX.203.180

jakubbenc napsal(a):
Zadejte zde, na moderovaném foru rozela adelaida.

i tak, jsou tam jen fotky, mě by zajímaly i rozěry chov. zařízení

24.4.2009 21:14
vasutmarty

XXX.XXX.249.60

bartrand napsal(a):
i tak, jsou tam jen fotky, mě by zajímaly i rozěry chov. zařízení

Dobrý den, jednou jsem se na tyto rosely ptal, chov je podobný jako u penantů. Nemusíte v tom hledat žádné složitosti. Najděte si informace o příbuzných druzích, jako například již zmínění penanti nebo rosely žlutobřiché.

Přidejte reakci

Přidat smajlík