Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2009 08:43
mariola

XXX.XXX.32.87

mariola napsal(a):
Tak tady jsou. 1.0

0.1

5.5.2009 08:44
mariola

XXX.XXX.32.87

5.5.2009 08:44
mariola

XXX.XXX.32.87

mariola napsal(a):
spolu

a jeste jedna

5.5.2009 09:28
janek

XXX.XXX.172.6

mariola napsal(a):
a jeste jedna

TEN ČERVENÝ VYPADÁ NA SAMICI

Neregistrovaný uživatel

5.5.2009 09:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.93.157

janek napsal(a):
TEN ČERVENÝ VYPADÁ NA SAMICI

1,1

5.5.2009 11:17
miky2

XXX.XXX.81.37

mariola napsal(a):
a jeste jedna

Já bych to taky viděl na ,červený samec a ten modrý bude samice. Samec je mladý ještě má čas na hnízdění. Pokud je z druhého hnízda tak zahnízdí až příští rok.

5.5.2009 19:13
kratochvil

XXX.XXX.82.210

miky2 napsal(a):
Já bych to taky viděl na ,červený samec a ten modrý bude samice. Samec je mladý ještě má čas na hnízdění. Pokud je z druhého hnízda tak zahnízdí až příští rok.

Zdravim, prominte ale s tim hnizdenim s Vámi nesouhlasím neb sám mám pár lonskách penantů(samec přírodní se štěpitelností a je z druhého hnízda ještě částečně zelený a samice je 0.1modrá) Samec toká jak blázen,už týden krmí samici a chce se pářit jak blázen...jelikož nejsem ve všední dny doma nevím jestli už se mi pářili ale začali mi ze zdi obirat omitku(to same delaji moje korely před snůškou) tak netrpělivě očekávám že samice zmizí v boudě. Pokud se k sobě mají a chtějí hnízdit proč by nemohli mít už ted

5.5.2009 22:53
miky2

XXX.XXX.81.37

kratochvil napsal(a):
Zdravim, prominte ale s tim hnizdenim s Vámi nesouhlasím neb sám mám pár lonskách penantů(samec přírodní se štěpitelností a je z druhého hnízda ještě částečně zelený a samice je 0.1modrá) Samec toká jak blázen,už týden krmí samici a chce se pářit jak blázen...jelikož nejsem ve všední dny doma nevím jestli už se mi pářili ale začali mi ze zdi obirat omitku(to same delaji moje korely před snůškou) tak netrpělivě očekávám že samice zmizí v boudě. Pokud se k sobě mají a chtějí hnízdit proč by nemohli mít už ted

U samice může být nebezpečí úhynu na hnízdě. U toho samce to může být u každého jedince jinačí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík