O jakou mutaci se jedná? papoušek zpěvavý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2009 19:36
vitor

XXX.XXX.64.14

Můžete mi prosím poradit. Děkuji

31.5.2009 19:37
vitor

XXX.XXX.64.14

vitor napsal(a):
Můžete mi prosím poradit. Děkuji

ještě jedna fotka

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2009 10:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

vitor napsal(a):
ještě jedna fotka

1.0 modry pastel opal

1.6.2009 13:55
vitor

XXX.XXX.64.14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
1.0 modry pastel opal

mládě vypadlo z páru 1,0 přírodní/modrý,skořici,opalín x 0,1 modrá skořice myslel jsem si že je to 0,1 modroskořicová opalína ale zdá se mě nějak moc bílá

1.6.2009 14:23
eddie

XXX.XXX.159.147

vitor napsal(a):
mládě vypadlo z páru 1,0 přírodní/modrý,skořici,opalín x 0,1 modrá skořice myslel jsem si že je to 0,1 modroskořicová opalína ale zdá se mě nějak moc bílá

Je to 0.1 modropastelová opalína,jedna z mála mutací zpěváků kde je samice atraktivněji zbarvená než samec,vyznačuje se právě čistou bílou barvou na prsou a zádech,modroskořicový opalín je celkově s šedým nádechem.Tuto mutaci chovám ale není zatím moc rozšířená což je škoda protože je velmi atraktivní.

1.6.2009 15:05
vitor

XXX.XXX.64.14

eddie napsal(a):
Je to 0.1 modropastelová opalína,jedna z mála mutací zpěváků kde je samice atraktivněji zbarvená než samec,vyznačuje se právě čistou bílou barvou na prsou a zádech,modroskořicový opalín je celkově s šedým nádechem.Tuto mutaci chovám ale není zatím moc rozšířená což je škoda protože je velmi atraktivní.

děkuji za odpověd. Mohl by jste mě poslat foto vaší samičky a samečka na email? joz.bilek@post.cz a nevíte jaká je zhruba cena této mutace děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík