Dobrý den,prosím,jestli by sem mohl někdo vložit foto kkčč v barvách olivové a skořicové,popř.strak,nebo alespoň slovně tyto barvy popsat.Na mojí fotce je skořicová nebo olivová straka?Děkuji.
kasparfarm
napsal(a):
Dobrý den,prosím,jestli by sem mohl někdo vložit foto kkčč v barvách olivové a skořicové,popř.strak,nebo alespoň slovně tyto barvy popsat.Na mojí fotce je skořicová nebo olivová straka?Děkuji.
Podle mne ani jedno ani druhé Je to plavá straka.Skořice má červené oko jako lutina.
hicks
napsal(a):
Podle mne máte skořicovou straku. Plavá mutace je tmavšího zbarvení a oproti skořicové mutaci má červené oko. Skořice mají černé oko. V mém chovu mám skořicově strakaté mutace.
Olivu určitě nevlastníte, ta není. Mezi plavou a skořicí až takový rozdíl není, nemyslím si že je to tak jednoduché z tohoto obrázku říct na 100%.
kasparfarm
napsal(a):
Zdravím, jedná se o skořicovou straku, ale kvalita opeření dává tušit, že její zdravotní stav není rozhodně na nejlepší úrovni a zasluhoval by maximální pozornost.
saroun
napsal(a):
Zdravím, jedná se o skořicovou straku, ale kvalita opeření dává tušit, že její zdravotní stav není rozhodně na nejlepší úrovni a zasluhoval by maximální pozornost.
Díky,vyberu si co je pravda.Vypadá možná nedobře,je to mládě,které matka totálně oškubala a obrůstá.O to ovšem nešlo,nějaké ty fotky by nebyly?