Neoféma ozdobná lutino pohlaví

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2009 11:15
mitraton

XXX.XXX.40.96

Dobrý den,

Prosím chovatele, zda by mi pomohli s určením pohlaví neofémy ozdobné lutina. Děkuji předem všem.

S pozdravem Záruba.

13.7.2009 11:16
mitraton

XXX.XXX.40.96

mitraton napsal(a):
Dobrý den,

Prosím chovatele, zda by mi pomohli s určením pohlaví neofémy ozdobné lutina. Děkuji předem všem.

S pozdravem Záruba.

další

13.7.2009 11:17
mitraton

XXX.XXX.40.96

mitraton napsal(a):
další

další

13.7.2009 11:17
mitraton

XXX.XXX.40.96

mitraton napsal(a):
další

poslední

13.7.2009 20:37
miracio

XXX.XXX.172.5

mitraton napsal(a):
poslední

Zdravím chovatele ozdobáků. Bylo by dobré napsat o jak starého ptáka se jedná. Ta skvrna na břiše se, ale objevuje dle mých zkušeností jen u samců. Dalším vodítkem je bílý pásek na čele, pokud zasahuje až za oko jedná se o samce. U samců je žlutá barva celkově sytější. Přikládám fotografii páru 1,1 lutino. Samec vlevo, samice vpravo. Dle mého názoru je to 1,0.

13.7.2009 21:10
pilot

XXX.XXX.200.131

miracio napsal(a):
Zdravím chovatele ozdobáků. Bylo by dobré napsat o jak starého ptáka se jedná. Ta skvrna na břiše se, ale objevuje dle mých zkušeností jen u samců. Dalším vodítkem je bílý pásek na čele, pokud zasahuje až za oko jedná se o samce. U samců je žlutá barva celkově sytější. Přikládám fotografii páru 1,1 lutino. Samec vlevo, samice vpravo. Dle mého názoru je to 1,0.

Souhlasím. Bude to sameček.

13.7.2009 21:49
mitraton

XXX.XXX.40.96

miracio napsal(a):

Dobrý večer,

Jedná se o loňskou neofému, kterou jsem sehnal od chovatele, který ji od něhoho dostal.

Myslel jsem, že se jedná o samičku, tak jsem sehnel dvouletého přírodního samce od jednoho chovatele

Bohužel nemám jiný lutino kus na porovnání. Bílý proužek má k oku, ale ne za něj. Přírodní jistý samec ho má podobný.

Pokud samička nemá červenou skvrnu, asi se jedná o samečka, co myslíte?

Děkuji za Váš názor.

S pozdravem Záruba

Přidejte reakci

Přidat smajlík