Vážení kolegové, děkuji Vám všem za příspěvky do předchozího tématu a jako jeho zadavatel si dovolím otevřít nové vlákno s letošními odchovy. Na fotce pyrura perlata perlata , stáří okolo 22 dnů. Zdravím přítele Petra T. z Holic Miloš
mildaii
napsal(a):
Vážení kolegové, děkuji Vám všem za příspěvky do předchozího tématu a jako jeho zadavatel si dovolím otevřít nové vlákno s letošními odchovy. Na fotce pyrura perlata perlata , stáří okolo 22 dnů. Zdravím přítele Petra T. z Holic Miloš
Moje mladé roselky pestré.
vasutmarty
napsal(a):
Moje mladé roselky pestré.
a tady je jeden těsně před vylecením
vasutmarty
napsal(a):
a tady je jeden těsně před vylecením
také jsem odchoval penanty, nyní už se snaží nakrmit sami
vasutmarty
napsal(a):
také jsem odchoval penanty, nyní už se snaží nakrmit sami
Tady ještě jak rostli, celkem jich je šest ze šesti vajíček
vasutmarty
napsal(a):
Tady ještě jak rostli, celkem jich je šest ze šesti vajíček
O něco dříve než vyletěl z budky
mildaii
napsal(a):
mlade pyrury
emill
napsal(a):
latamáci
Nevlastní sourozenci. Samice holoubka pruhovaného podnesla vejce diamanťákům a ti ho vyseděli a odchovali i s jedním vlastním.
emill
napsal(a):
Nevlastní sourozenci. Samice holoubka pruhovaného podnesla vejce diamanťákům a ti ho vyseděli a odchovali i s jedním vlastním.
3 malí žakové se samicí. 11, 9 a 7 dní
oiseaux
napsal(a):
3 malí žakové se samicí. 11, 9 a 7 dní
Ještě jednou.
aŤka

XXX.XXX.132.38
aŤka

XXX.XXX.132.38
aŤka

XXX.XXX.132.38
aŤka

XXX.XXX.132.38
roman
napsal(a):
Letošní mláďata 3
Fotka od nové majitelky, která má z malé andulky velkou radost. Za fotku děkuji a nechávám prohlédnout všem.
eden
napsal(a):
Fotka od nové majitelky, která má z malé andulky velkou radost. Za fotku děkuji a nechávám prohlédnout všem.
Penanti..
vasutmarty
napsal(a):
Letošní úspěch, 6 vylétlych penantů.
Ještě malé křepelky čínské.