karelk
napsal(a):
tady sedí křepelka
když mají papoušci pravidelě ovoce a pampelišky v krmítku, kopřivy v míchanici, tak nám dopřejí trochu zeleně ve voliéře
karelk
napsal(a):
když mají papoušci pravidelě ovoce a pampelišky v krmítku, kopřivy v míchanici, tak nám dopřejí trochu zeleně ve voliéře
krmíme
jardik
napsal(a):
mocmocmoc pekny ...
Dotazek - kolem volier je polykarbonat? Jestli ano, slouzi jako jedina stena, nebo pod nim mate jeste pletivo?? Diky
ano, kolem voliéry je polykarbonát a slouží jako jediná stěna, která je přidělána z venku na pozinkované profily, čímž jej ptáci (které chovám) nemají kde načít a v prostřed nemají dle zkušeností šanci. Celá konsrukce z pozink. jeklů 50x50 a včetně polykarbonátu je nejtovaná, takže se dá kdykoliv rozebrat, ale já tam mám ptáky celou zimu. Cena tajemstvím neni, materiál přišel cca na 50 000,-.
karelk
napsal(a):
ano, kolem voliéry je polykarbonát a slouží jako jediná stěna, která je přidělána z venku na pozinkované profily, čímž jej ptáci (které chovám) nemají kde načít a v prostřed nemají dle zkušeností šanci. Celá konsrukce z pozink. jeklů 50x50 a včetně polykarbonátu je nejtovaná, takže se dá kdykoliv rozebrat, ale já tam mám ptáky celou zimu. Cena tajemstvím neni, materiál přišel cca na 50 000,-.
a ještě pro úplnost jaké jste použil pletivo ? děkuji
Jinak moc pěkné.
slanina
napsal(a):
a ještě pro úplnost jaké jste použil pletivo ? děkuji
Jinak moc pěkné.
Moc pekne,tise ,zavidim,pro mne neuskutecnitelne,bydlim v panelaku,tim je receno vse,i kdyz naproti je 10 patrovy vezak kteremu vidim na strechu,kdyz se podivam dalekohledem,verte,nejsem smirak jsou tam nahore 2 byty ke kazdemu je terasa,asi 4Ometru ctverecnich a na nich spousta harampadi stare sane kola,sber vseho mozneho,ale ani jeden stul na posezeni venku ani jedna kvetina,proste bordel.Tam by se dala takova voliera postavit,byla by ozdobou pro okoli a hlavne pro mne,ptaci by se tam meli jak v hotelu Hilton.Vrabec.
frantisek klima
napsal(a):
pohled zevnitř
Dalsi pekna voliera,je videt,ze nasi chovatele jsou dobri nejen jako chovatele ,ale i super stavitele,tohle by v zahranici nepostavili chovatele sami i kdyby jim ruce pozlatili oni na vsechno maji firmu a taky zrejme dost penez,nam zbyva spravny fortel,penize nic moc ,samozrejme nekteri,ale nadseni pro vec a napaditost uzasna,to se jen tak nevidi.Vrabec.
karelk
napsal(a):
další pohled
doma sice desnej curbes, pres okna skoro nevidet, ale papousci se uz muzou o vikendu stehovat a letni byt
lerl
napsal(a):
doma sice desnej curbes, pres okna skoro nevidet, ale papousci se uz muzou o vikendu stehovat a letni byt
Také něco přidám i když je to trchu z jiného soudku. Ale okrasné ptactvo nejsou jen papoušci.
Zdraví Zdeněk
lesk
napsal(a):
Také něco přidám i když je to trchu z jiného soudku. Ale okrasné ptactvo nejsou jen papoušci.
Zdraví Zdeněk
moje, ale už dosluhují
palda
napsal(a):
omlouvám se, ale nejde tam skoro nic vidět. příště se polepším...
Mirek
Takto to vyzeralo na jar,od vtedy som pokrocil ale finis bude az na jesen.