Pořád mi naráží do zdí...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2006 23:52

Ahoj, nemůžete mi prosím někdo poradit, jak mám zabránit moji korele, aby pořád nenarážela do zdí. Mám ji asi 3 měsíce a pouštěla jsem ji po pokoji, ve kterém celou dobu je, už asi čtyřikrát. Ale pořád naráží do zdí a pak šlupkou padá na zem. Nevím co s ní mám dělat??? Mám strach ji pouštět, aby se ji nic nestalo, ale na druhou stranu zase pohyb potřebuje... Co mám dělat??? Děkuji za odpovědi.

7.5.2006 20:56

pegya napsal(a):
Ahoj, nemůžete mi prosím někdo poradit, jak mám zabránit moji korele, aby pořád nenarážela do zdí. Mám ji asi 3 měsíce a pouštěla jsem ji po pokoji, ve kterém celou dobu je, už asi čtyřikrát. Ale pořád naráží do zdí a pak šlupkou padá na zem. Nevím co s ní mám dělat??? Mám strach ji pouštět, aby se ji nic nestalo, ale na druhou stranu zase pohyb potřebuje... Co mám dělat??? Děkuji za odpovědi.

Prosim,Te nezmatkuj,Ty kdyz prijdes do noveho prostredi,okamtite budes vedet kde co lezi akde je prekazka ne i ten ptak si musi zvyknout kde je prekazka ktere je treba se vyhnout,trpelivost on na to po case prijde.

7.5.2006 22:32

vrabec napsal(a):
Prosim,Te nezmatkuj,Ty kdyz prijdes do noveho prostredi,okamtite budes vedet kde co lezi akde je prekazka ne i ten ptak si musi zvyknout kde je prekazka ktere je treba se vyhnout,trpelivost on na to po case prijde.

Díky za odpověd´, jenomže oni to jsou vždy takové šupky, že se barák odráží v základech . Já jsem totiž někde četla, že když je pták zavřený nějakou dobu v určitém pokoji, tak by pak neměl tak narážet... bůch ví co je na tom pravdy . Ale moc díky za odpověd´.

22.5.2006 16:42

pegya napsal(a):

Musím souhlasit s tím, že si papoušek musí nejdříve zvyknout na nové prostředí. Moje korela takové situace řeší přistáváním na zácloně . Časem zjistí, kde může přistávat a nebude zmatečně létat po pokoji či narážet do zdí a oken. Jediným nebezpečím je síla nárazu (a předpokládám, že to s tím otřásáním domu v základech přeháníte), kdy se může i vážně zranit...

Přidejte reakci

Přidat smajlík