Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2009 20:06
jindriska

XXX.XXX.204.149

Mám 4 andulky a po kamarádce teď nejspíš zdědím 2 kakariki. Voliéru mám velkou. Snesou se tyto druhy dohromady? Časem plánuji přidat ještě několik párů andulek. Kakariki nebudu mít na chov, hnízdí jen andulky. A snesli by se kakariki i se zebrami?
Předem díky za rady!

10.9.2009 22:19
hanis

XXX.XXX.130.239

jindriska napsal(a):
Mám 4 andulky a po kamarádce teď nejspíš zdědím 2 kakariki. Voliéru mám velkou. Snesou se tyto druhy dohromady? Časem plánuji přidat ještě několik párů andulek. Kakariki nebudu mít na chov, hnízdí jen andulky. A snesli by se kakariki i se zebrami?
Předem díky za rady!

10.9.2009 22:21
hanis

XXX.XXX.130.239

jindriska napsal(a):
Předem díky za rady!

jo klidne je tam dej ja mam kakariky korely andulky a zpevaky pohromade a vsecko je v pohode.kakariki je snasenlivy ale velice zvidavy papousek takze nekdy se snazi lozit do ostatnich budek ale jinak je vsecko v pohode.ahoj

11.9.2009 10:48
jirka113

XXX.XXX.165.55

jindriska napsal(a):
Předem díky za rady!

Měl jsem tyto druhy u sebe 4 páry andulek a 1 pár kakariky ve voliéře 2x1.8x1.5m a dopadlo to katastrofálně dokud nezačaly andulky hnízdit tak v poho po zahnízdění andulek se samec kakariky snažil dostat do budek andul tím je rušil takže andulky nic nevyseděli a jednu samičku uklovali proto nedoporučuji !Ale znám chovatele co je má dohromady a nic.

11.9.2009 20:26
hanis

XXX.XXX.130.239

jirka113 napsal(a):
Měl jsem tyto druhy u sebe 4 páry andulek a 1 pár kakariky ve voliéře 2x1.8x1.5m a dopadlo to katastrofálně dokud nezačaly andulky hnízdit tak v poho po zahnízdění andulek se samec kakariky snažil dostat do budek andul tím je rušil takže andulky nic nevyseděli a jednu samičku uklovali proto nedoporučuji !Ale znám chovatele co je má dohromady a nic.

to jsi nemel volieru ale klec na kanary

11.9.2009 21:36
evena

XXX.XXX.26.224

hanis napsal(a):

Tak předně co to je "velká voliéra", je to dost široký pojem.
A jinak je takový chov - nechov hloupost, pokud totiž dáte budky jen andulkám a kk mít možnost hnízdit nebudou, je logické co nastane ... nebudete mít odchovy ani od andulek a dívat se na tu spoušť co vám kk nadělají, na to musíte mít silný žaludek. Takže Honzo, hoď se s odpověďmi do klidu.

12.9.2009 12:44
stanavrzal

XXX.XXX.241.186

evena napsal(a):
Tak předně co to je "velká voliéra", je to dost široký pojem.
A jinak je takový chov - nechov hloupost, pokud totiž dáte budky jen andulkám a kk mít možnost hnízdit nebudou, je logické co nastane ... nebudete mít odchovy ani od andulek a dívat se na tu spoušť co vám kk nadělají, na to musíte mít silný žaludek. Takže Honzo, hoď se s odpověďmi do klidu.

To by mě zajímalo co má ten Honza za voliéry,ukaž mám foto jak má vypadat voliera a pak suď.Jedna z mojich.

12.9.2009 20:27
hanis

XXX.XXX.130.239

stanavrzal napsal(a):
To by mě zajímalo co má ten Honza za voliéry,ukaž mám foto jak má vypadat voliera a pak suď.Jedna z mojich.

mam volieru 2,2x2,5x10 a nemam problemy ale samozrejme zalezi na povaze ptaku.nekteri mi ze zacatku taky rikali ze jsem blazen ze je chovam pohromade,ale odchovy mam od vseho.

12.9.2009 23:25
stanavrzal

XXX.XXX.241.186

hanis napsal(a):
mam volieru 2,2x2,5x10 a nemam problemy ale samozrejme zalezi na povaze ptaku.nekteri mi ze zacatku taky rikali ze jsem blazen ze je chovam pohromade,ale odchovy mam od vseho.

Tak nám natoť takovou pěknou voliéru,aspoň pro inspiraci

14.9.2009 11:31
jirka113

XXX.XXX.165.35

hanis napsal(a):

Jestli ti ty rozměry připadají jako klec na kanára tak je to tvoje věc já jsem psal jen svoji zkušenost ale rád bych viděl fotku té 10m voliéry!

15.9.2009 21:04
hanis

XXX.XXX.130.239

jirka113 napsal(a):
Jestli ti ty rozměry připadají jako klec na kanára tak je to tvoje věc já jsem psal jen svoji zkušenost ale rád bych viděl fotku té 10m voliéry!

nemam fotak,se prijet podivat jesti nevis co je to 10 metru

Přidejte reakci

Přidat smajlík