azo
napsal(a):
Včera jsem zachránila před kočkou stehlíka,ale ma vyrvaná ocasní a částečně i pera na křídlech.Ptáček se z nejhoršího dostal,je aktivní a čilý a já nevím ČÍM HO KRMIT než ho budu moci vypustit na svobodu.Poraďte prosím.Děkuji.
Krmit vtacim zobom pre kanariky + slnecnicou + salat, pupava (pampeliska), jablcko...
Je predpoklad, ze opät do prirody ma sancu az o niekolko mesiacov, preto by mal mat kondiciu a podobne teplotne podmienky u Vas ako vonku v prirode.
Ilustracne foto; sneh & vtaci
kosa
napsal(a):
Krmit vtacim zobom pre kanariky + slnecnicou + salat, pupava (pampeliska), jablcko...
Je predpoklad, ze opät do prirody ma sancu az o niekolko mesiacov, preto by mal mat kondiciu a podobne teplotne podmienky u Vas ako vonku v prirode.
Ilustracne foto; sneh & vtaci
Děkuji moc.
azo
napsal(a):
Včera jsem zachránila před kočkou stehlíka,ale ma vyrvaná ocasní a částečně i pera na křídlech.Ptáček se z nejhoršího dostal,je aktivní a čilý a já nevím ČÍM HO KRMIT než ho budu moci vypustit na svobodu.Poraďte prosím.Děkuji.
Snažil jsem se Vám poradit ale uvedený e-mail (apbt@atlas.cz) nefunguje.
azo
napsal(a):
To je možné.Dlouho na něm nebyl pohyb,tak se pravděpodobně automat.zrušil.Omlouvám se.
Snažil jsem se Vám poslat odkazy, které není dovoleno vkládat na toto fórum. S krmením stehlíků je to trochu komplikovanější i když rada výše je jako "první pomoc" použitelná.
Na kanářím zobu ptáka delší dobu neudržíte. Semeno salátu je vynikající ale těžko se shání. Bylo by dobré opatřit mu i nějakou potravu z přírody (pupalku, lociky, pcháče, mléče...). Pokud máte zájem pošlete mi e-mail.