roman
napsal(a):
Samice
demoliční pár u mého kolegy / samec pochází ode mě /
cone
napsal(a):
demoliční pár u mého kolegy / samec pochází ode mě /
samcovy zvláštní chutě
ghumi
napsal(a):
Dobrý den, gratuluji ke krásnému a početnému odchovu. Mohu se zeptat na velikost vašich bednových klecí?
Dobrý den ,rozměry bed. klecí jsou 120x60x60.Ptáci jsou zde umístěni po dobu odchovu říjen-duben.Potom si užívají sluníčka ve venkovních voliérách.Podotýkám ,že mám páry z odchytu.Na fotce chovný pár.
necmar1
napsal(a):
Dobrý den ,rozměry bed. klecí jsou 120x60x60.Ptáci jsou zde umístěni po dobu odchovu říjen-duben.Potom si užívají sluníčka ve venkovních voliérách.Podotýkám ,že mám páry z odchytu.Na fotce chovný pár.
Děkuji za odpověď. Já na svůj úplně první odchov senegalců teprve čekám. Přikládám foto samce, který je nyní v toku - krmí samici, má snahu pářit se, je se samicí téměř pořád v budce. Ovšem samice má teprve rok a půl, takže nic moc neočekávám.
cone
napsal(a):
Na fotkách Rosti a Karla je zřetelně vidět rozdíl v barvě okruží oka. Máte pro toto rozlišné zabarvení nějaké normální, reálné vysvětlení? Rozdíly způsobené umístěním venku nebo ve vnitřních voliérách je dle mého mínění a mých zkušeností nesmysl.
Bud jsouto mladší ptáci nebo dvě samičky.
cone
napsal(a):
Na fotkách Rosti a Karla je zřetelně vidět rozdíl v barvě okruží oka. Máte pro toto rozlišné zabarvení nějaké normální, reálné vysvětlení? Rozdíly způsobené umístěním venku nebo ve vnitřních voliérách je dle mého mínění a mých zkušeností nesmysl.
Na 100% se pletete. Zbarvení kůže okolo oka a nohou je určitě od sluníčka.
ros
napsal(a):
Taky si myslím že je to od sluníčka, jenom podotknu, že u mě se jedná o ptáky ve stáří 1,5 roku.
my máme mazlíka ...
karel11
napsal(a):
o dvě samice se nejedná........byl to jeden z mých chovných párů.ptáci pocházeli z odchytu a já už jsem je takto koupil.zbarvení okolo očí jsem se nikdy nezabýval ale je to k zamyšlení.
1
cone
napsal(a):
Také by mě zajímalo, čím je rozdílné zbarvení okruží způsobeno. Že je to způsobeno sluncem se mi ale zdá dost pravděpodobné. Pro ilustraci - zde můj pětiletý samec v květnu, krátce po přemístění do venkovní voliéry...
zebricka
napsal(a):
Také by mě zajímalo, čím je rozdílné zbarvení okruží způsobeno. Že je to způsobeno sluncem se mi ale zdá dost pravděpodobné. Pro ilustraci - zde můj pětiletý samec v květnu, krátce po přemístění do venkovní voliéry...
A tady stejný pták přibližně o tři měsíce později....
ghumi
napsal(a):
něco z mého chovu...
Mláďata ve stáří 15 a 17 dní při okroužkování