Papoušek senegalský - žíhaná hlava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2009 08:02
ghumi

XXX.XXX.145.69

Dobrý den, u mé 16 měsíců staré samice začalo zelené peří prorůstat do oblasti hlavy, čili ji má šedo zeleně žíhanou. Má někdo s ímto jevem zkušenost, je to běžné? Samice je v dobré kondici a byla ve věku 4 mesíců testována na PBFD. Děkuji za Vaše názory

29.11.2009 09:31
onicek

XXX.XXX.97.129

ghumi napsal(a):
Dobrý den, u mé 16 měsíců staré samice začalo zelené peří prorůstat do oblasti hlavy, čili ji má šedo zeleně žíhanou. Má někdo s ímto jevem zkušenost, je to běžné? Samice je v dobré kondici a byla ve věku 4 mesíců testována na PBFD. Děkuji za Vaše názory

nemusíte se ničeho obávat, tato pírka časem zmizí, nejedná se o žádnou vadu peří apod. - někteří jedinci tyto pírka mívají a někteří ne, ale věkem hlava krásně zešedne.

29.11.2009 12:26
cone

XXX.XXX.67.3

onicek napsal(a):
nemusíte se ničeho obávat, tato pírka časem zmizí, nejedná se o žádnou vadu peří apod. - někteří jedinci tyto pírka mívají a někteří ne, ale věkem hlava krásně zešedne.

Měl jsem u jednoho odchovu pap. senegalského žluté skvrny na lících, po druhém přepeření vše zmizelo, předpokládám, že prorůstání zeleně do šedého zbarvení hlavy také po dalším přepeření zmizí.
Jako kuriozitu uvedu samičku senegalce - dospělou - která měla bříško celé zelené. Byla prodána na přerovské burze.

29.11.2009 12:56
eden

XXX.XXX.102.74

cone napsal(a):
Měl jsem u jednoho odchovu pap. senegalského žluté skvrny na lících, po druhém přepeření vše zmizelo, předpokládám, že prorůstání zeleně do šedého zbarvení hlavy také po dalším přepeření zmizí.
Jako kuriozitu uvedu samičku senegalce - dospělou - která měla bříško celé zelené. Byla prodána na přerovské burze.

Pokud není senegalec úplně strakatý, tak mně se trochu žlutých pírek na hlavě líbí.Nelíbí se mi ale tzv mutace, kde jsou prokvetlá žlutá pera na křídlech. Ale to je každého osobní názor.

1.12.2009 18:55
pecko

XXX.XXX.17.152

ghumi napsal(a):

Dobrý den, jak jsou papoušci staří? Pecko

2.12.2009 09:40
ghumi

XXX.XXX.132.124

pecko napsal(a):
Dobrý den, jak jsou papoušci staří? Pecko

Dobrý den, samice má 16 měsíců

Přidejte reakci

Přidat smajlík