Dobrý den, zde Vám na ukázku vložíme fotky z přestavby chlívku na voliéry s výlety. Díky za odborné komentáře...
tom42
napsal(a):
Dobrý den, zde Vám na ukázku vložíme fotky z přestavby chlívku na voliéry s výlety. Díky za odborné komentáře...
2
nikolas

XXX.XXX.21.41
karlos59
napsal(a):
pěkná pěkná pěkná ...práce
Napište jaké bude osazenstvo.
tom42
napsal(a):
Díky za odpovědi, osazenstvo: v jedne už lítají alexandří malí,a do druhe zatím rozmýšlím, zatím mezi alexanrem malým modrým a čínským a nebo tam nakonec pustím kouřáky
Dobrý den. Koukám do moderky často a rád. A dneska jsem opravdu potěšen. Zmizel chlívek. Jezdím za prací a kolik chlívků cestou vídám. Tak si říkávám, co by z nich mohlo být. V mnoha případech by se jednalo jen o nějakou malou rekonstrukci a nebylo by třeba žádných povolení nebo ohlášení. To jak kde a jak který úředník. (vlastní zkušenost)
Více než o penězích je to o chuti do práce a šikovných rukou.
Nakonec je úplně jedno co z takového chlívku vznikne, prostě chlívek zmizí.
Vám ,tome42, chuť do práce ani šikovnost neschází a zato se sluší popřát Vám radost z chovu.
paja44
napsal(a):
Dobrý den. Koukám do moderky často a rád. A dneska jsem opravdu potěšen. Zmizel chlívek. Jezdím za prací a kolik chlívků cestou vídám. Tak si říkávám, co by z nich mohlo být. V mnoha případech by se jednalo jen o nějakou malou rekonstrukci a nebylo by třeba žádných povolení nebo ohlášení. To jak kde a jak který úředník. (vlastní zkušenost)
Více než o penězích je to o chuti do práce a šikovných rukou.
Nakonec je úplně jedno co z takového chlívku vznikne, prostě chlívek zmizí.
Vám ,tome42, chuť do práce ani šikovnost neschází a zato se sluší popřát Vám radost z chovu.
no ale nádherně by se¨tam také vyjímaly alexandři velcí
parrot
napsal(a):
no ale nádherně by se¨tam také vyjímaly alexandři velcí
Opravdu pěkná inspirace. Jak se píše nade mnou, je to o šikovnosti a chuti do práce. A nakonec ta radost z výsledku
. Jen se zeptám. Jakou máte šířku výletů, 1m nebo víc ? Přeji úspěšný chov nejen v roce 2010
. Martin
martin77
napsal(a):
Opravdu pěkná inspirace. Jak se píše nade mnou, je to o šikovnosti a chuti do práce. A nakonec ta radost z výsledku
. Jen se zeptám. Jakou máte šířku výletů, 1m nebo víc ? Přeji úspěšný chov nejen v roce 2010
. Martin
Šířka výletu je 1 m, jinak rozměry jsou 2,5 x 1 x 2 m (d,š,v) a zálet1,5 x 0,8 x 1,8
puncoska
napsal(a):
Tak to je nádhera,taky bych chtěla chlapa kterýho to baví.Protože to baví jen mě a musim se pořád doprošovat,aby mi mužskej postavil volieru.Postaví,ale jednu za rok.Fak chválim
Nedalo mi to a musím reagovat - mám přesně doma ten samý problém - místo by bylo, jen někdo, kdo by mi pomohl, mi schází, vždycky je to na dlouhý přemlouvání