Ovládání otvírání výletových oken

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2009 19:04
lllll

XXX.XXX.97.114

Chtěl bych se zeptat jak máte vyřešeno ovládání výletových okének.Byl bych rád za nějaké fotky.Děkuji a nasledanou.

19.12.2009 20:06
kukuk

XXX.XXX.16.80

lllll napsal(a):
Chtěl bych se zeptat jak máte vyřešeno ovládání výletových okének.Byl bych rád za nějaké fotky.Děkuji a nasledanou.

bud jsem videl vytahovaci na horu , nebo normalne otviraci s tim, ze na konci pridelate maly hacek napr. pradelni snuru, kterou vedete na hore po volierach.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.12.2009 20:17

kukuk napsal(a):
bud jsem videl vytahovaci na horu , nebo normalne otviraci s tim, ze na konci pridelate maly hacek napr. pradelni snuru, kterou vedete na hore po volierach.

takhle to mám já

19.12.2009 20:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
takhle to mám já

a ještě jedna ,vytahuji za pomocí lanka která jsou ovladatelná v obslužné chodbě

19.12.2009 20:21

a ještě jedna ,vytahuji za pomocí lanka která jsou ovladatelná v obslužné chodbě

ještě jedna

19.12.2009 21:12
mailos

XXX.XXX.85.54

lllll napsal(a):

Rád bych taky věděl jak máte řešená výletová okna,hlavně ovládání, otevírání a zavírání.Chci si vybudovat voliéry pro žaky které budou zateplené na zimování+výlety do kterých bych chtěl mít okna vakuová k vůli stálé teplotě ale nevím jak to bude fungovat,máte s tím někdo nějakou zkušenost?Jestli můžete poraďte budu rád za každou dobrou a slušnou radu.Děkuji

21.12.2009 09:35
lllll

XXX.XXX.97.114

ještě jedna

Dobrý den,pro Pavla jako vedení lanka máte jenom kroužky nebo kladky.Na fotkách to moc nejde vidět.Děkuji a nashledanou.

21.12.2009 11:54

lllll napsal(a):
Dobrý den,pro Pavla jako vedení lanka máte jenom kroužky nebo kladky.Na fotkách to moc nejde vidět.Děkuji a nashledanou.

Mám lanka vedené jen v kroužkách která jsou zavěšena na pletivu jelikož toto otevírání jsem předělával.Dříve jsem měl okna která jsem vyklápěl nahoru kde jsem je pomocí háčku zahakoval za pletivo.Ale tohle je daleko pohodlnější.Pavel

21.12.2009 16:55
lllll

XXX.XXX.97.114

Mám lanka vedené jen v kroužkách která jsou zavěšena na pletivu jelikož toto otevírání jsem předělával.Dříve jsem měl okna která jsem vyklápěl nahoru kde jsem je pomocí háčku zahakoval za pletivo.Ale tohle je daleko pohodlnější.Pavel

Dobrý večer,pro Pavla je to lanko ocelové nebo silonové a jaký průměr.Děkuji za odpověd.Luboš

21.12.2009 17:30
papo

XXX.XXX.136.82

mailos napsal(a):
Rád bych taky věděl jak máte řešená výletová okna,hlavně ovládání, otevírání a zavírání.Chci si vybudovat voliéry pro žaky které budou zateplené na zimování+výlety do kterých bych chtěl mít okna vakuová k vůli stálé teplotě ale nevím jak to bude fungovat,máte s tím někdo nějakou zkušenost?Jestli můžete poraďte budu rád za každou dobrou a slušnou radu.Děkuji

Dobry den ja mam otvirani okenek řešeno posunem do boku -jako kyvadlo u hodin ovladané pomoci moturku BELIMO se spinacimi hodinami . 10 let bez zavad

21.12.2009 17:44

lllll napsal(a):
Dobrý večer,pro Pavla je to lanko ocelové nebo silonové a jaký průměr.Děkuji za odpověd.Luboš

Je ocelové,průměr 2mm.Pokud můžu dát radu tak nekupujte lanko které je potažené plastam.Ptáci mě ho oštípali a pak to špatně jezdilo v kroužku a tak jsem plast musel stejne slíknout.Ale uněkterých ptáků drží lanko v plastu bez všimnutí,teda zatím.Pavel

22.12.2009 14:05
slanina

XXX.XXX.160.10

mailos napsal(a):

Viděl jsem to u jednoho našeho chovatele velkých papoušků. Nekomplikoval si to, velká vakuová okna na jaře prostě oddělal a v zimě opět nasadil a fungovalo mu to. s pozdravem Marek

Přidejte reakci

Přidat smajlík