Zaujímavá straka korely.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2009 00:11
zbosace

XXX.XXX.153.164

Korely chovám už niekolko rokov . V minulosti sa mi často vyskytli v odchove prírodných vtákov mláďatá z večšími či menšími škvrnami na zátylku- týlové straky. Tento rok ma však jeden pár prekvapil keď sa v hniezde vedla perlového mláďatka začalo zaperovať druhé a to malo perlový len zátylok, inak bolo celé šedé z tmavým zobákom. Má niekto podobný odchov? Dala by sa táto odchylka ustáliť?

20.12.2009 00:12
zbosace

XXX.XXX.153.164

zbosace napsal(a):
Korely chovám už niekolko rokov . V minulosti sa mi často vyskytli v odchove prírodných vtákov mláďatá z večšími či menšími škvrnami na zátylku- týlové straky. Tento rok ma však jeden pár prekvapil keď sa v hniezde vedla perlového mláďatka začalo zaperovať druhé a to malo perlový len zátylok, inak bolo celé šedé z tmavým zobákom. Má niekto podobný odchov? Dala by sa táto odchylka ustáliť?

foto zo zadu.

20.12.2009 13:35
fylip

XXX.XXX.80.34

zbosace napsal(a):
foto zo zadu.

Dobrý den,
Když jsem ještě měl korely tak mu odchov byl stejny jako váš.Jedna byla celá šedá ale druhá měla strakaté zádá jako ta vaše a jemně měla ají ze spodu na břichu.

21.12.2009 09:13
zbosace

XXX.XXX.153.164

fylip napsal(a):
Dobrý den,
Když jsem ještě měl korely tak mu odchov byl stejny jako váš.Jedna byla celá šedá ale druhá měla strakaté zádá jako ta vaše a jemně měla ají ze spodu na břichu.

Práve že táto má mramorovanie ako mladá čisto šedá- prírodná, bez náznakov perlovania na prsiach, či krídelnom zrkadielku a perlová strakotosť je len na zátylku v tvare lichobežníka .Je ručne dokrmená ale uvažujem že si ju nechám no neviem čo s ňou ďalej- na aké párenie ju využiť. Je to samček aj z jeho perlovým bratom . Ten má pre zmenu v tejto oblasti krku perlovanie s oranžovým nádychom. Toho odtieňa si na prvý pohlad všimol každý návštevník okrem mňa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík