Papoušek červenokřídlý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2010 20:43
ondra77

XXX.XXX.169.122

Dobrý den prosím o pomoc při urření tohoto papouška červenokřídlého je to 09 děkuji

7.1.2010 20:43
ondra77

XXX.XXX.169.122

ondra77 napsal(a):
Dobrý den prosím o pomoc při urření tohoto papouška červenokřídlého je to 09 děkuji

.

7.1.2010 20:44
ondra77

XXX.XXX.169.122

7.1.2010 21:17
fylip

XXX.XXX.80.34

ondra77 napsal(a):
..

Řekl bych že samice, ale jistý si nejsem.

11.1.2010 08:35
loufan

XXX.XXX.155.190

ondra77 napsal(a):

Určitě to nejde ještě poznat, ale co poznat je? že je pěkně zakrmenej

11.1.2010 10:39
anihak

XXX.XXX.21.90

loufan napsal(a):
Určitě to nejde ještě poznat, ale co poznat je? že je pěkně zakrmenej

Myslím, že to jde poznat, ale nafoťte ocas ze spodní strany. Uvidíme.

11.1.2010 14:08
martinf

XXX.XXX.177.230

anihak napsal(a):
Myslím, že to jde poznat, ale nafoťte ocas ze spodní strany. Uvidíme.

je to 0/1

11.1.2010 14:57
student

XXX.XXX.175.142

ondra77 napsal(a):

Jsem taky spíš pro samici...

18.1.2010 12:21
kratochvil

XXX.XXX.162.31

ondra77 napsal(a):

Zdravím, zdovolením využiji toto téma,abych nemusel zakládat nové, když se chci zeptat skoro na to samé.
Chci se zeptat na zkušenosti fundovanějších chovatelů s těmito červenokřídlými krasavci a to kdy by se měla objevit první červená peříčka na křídlech a černá v zádech (jde mi spíše o to kdy nejpozději)???

Mám 2 červenokřídlý rok 08 (či-li letos z jara jim budou 2 roky) a pořád žádný náznak samce. Při tom postavově to opravdu vypadá na pár.
No a aby toho ještě nebylo málo jeden z nich si pod krkem za poslední dva dny vytrhal vrchní peří a udělal si pod krkem takový půl měsíček (asi jako má samec pap. nádherného ten červený proužek). Za celou dobu ani jeden z nich nic podobného neudělal a to mě přivedlo k otázce nemůže to dělat proto, že se jedná u obou o stejné pohlaví?
Přes noc při tom spějí nalepení vedle sebe že se dotýkají a ani přes den se od sebe nehnou, jen když jdu krmit tak se hašteří a druhý ho nenechá sedět na stejném bidle.
A nebo že by to bylo pestrým jídelníčkem, či zavřením v záletovém prostoru nyní při škaredém počasí?
Děkuji Vám za každou zkušenost a slušnou odpověd Jakub

18.1.2010 12:36
calta

XXX.XXX.180.130

kratochvil napsal(a):
Zdravím, zdovolením využiji toto téma,abych nemusel zakládat nové, když se chci zeptat skoro na to samé.
Chci se zeptat na zkušenosti fundovanějších chovatelů s těmito červenokřídlými krasavci a to kdy by se měla objevit první červená peříčka na křídlech a černá v zádech (jde mi spíše o to kdy nejpozději)???

Mám 2 červenokřídlý rok 08 (či-li letos z jara jim budou 2 roky) a pořád žádný náznak samce. Při tom postavově to opravdu vypadá na pár.
No a aby toho ještě nebylo málo jeden z nich si pod krkem za poslední dva dny vytrhal vrchní peří a udělal si pod krkem takový půl měsíček (asi jako má samec pap. nádherného ten červený proužek). Za celou dobu ani jeden z nich nic podobného neudělal a to mě přivedlo k otázce nemůže to dělat proto, že se jedná u obou o stejné pohlaví?
Přes noc při tom spějí nalepení vedle sebe že se dotýkají a ani přes den se od sebe nehnou, jen když jdu krmit tak se hašteří a druhý ho nenechá sedět na stejném bidle.
A nebo že by to bylo pestrým jídelníčkem, či zavřením v záletovém prostoru nyní při škaredém počasí?
Děkuji Vám za každou zkušenost a slušnou odpověd Jakub

Dobrý den.U většiny červenokřídlých samců začínají černat záda,v tomto věku už mají nějaké to černé pírko na zádech.Je pravda,že některým samcům až ve dvou letech.Nejpozději do května by jste měl mít jasno.

18.1.2010 13:33
kratochvil

XXX.XXX.162.31

calta napsal(a):
Dobrý den.U většiny červenokřídlých samců začínají černat záda,v tomto věku už mají nějaké to černé pírko na zádech.Je pravda,že některým samcům až ve dvou letech.Nejpozději do května by jste měl mít jasno.

Děkuji také jsem si říkal, že z jara zkusím dát budku (když už ji mám udělanou) a bud se už v takto brzkém věku o něco pokusí (jsou pořád dost plaší tak si na ni alespon zvyknou na další rok) a nebo přepeří a bude jasno snad už.

A kde by mohla být příčina že se jeden z nich ted trhnul pod krkem?
Zkusím udělat o víkendu nějaké lepší fotky a vložit je sem.
předem děkuji za další poznatky z Vašich chovů pap. červenokřídlých

Přidejte reakci

Přidat smajlík