Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2010 17:39
daktari

XXX.XXX.20.53

Zdravím všechny chovatele. Řešíme tu kde co, a je to moc dobře. Chovatelství je náš život. A tak mne napadlo požádat Vás chovatele o metody odstraňování peří, které se zachytí na pletivu. Předem děkuji všem za fungující metody.

9.1.2010 18:39
stenly

XXX.XXX.241.186

daktari napsal(a):
Zdravím všechny chovatele. Řešíme tu kde co, a je to moc dobře. Chovatelství je náš život. A tak mne napadlo požádat Vás chovatele o metody odstraňování peří, které se zachytí na pletivu. Předem děkuji všem za fungující metody.

Já to opaluji letlampou z větší dálky a vysledek je 100%

nikolas

9.1.2010 22:40
nikolas

XXX.XXX.142.65

stenly napsal(a):
Já to opaluji letlampou z větší dálky a vysledek je 100%

Také to dělám letlampou a spálené zbytky potom ometu smetáčkem.

10.1.2010 05:29
eden

XXX.XXX.68.29

nikolas napsal(a):
Také to dělám letlampou a spálené zbytky potom ometu smetáčkem.

Má někdo jinou dobrou metodu bez opalování? Chovatelé, kteří mají svého mazlíčka v obýváku asi letlampu používat na pokojovou voliéru nebudou.

nikolas

10.1.2010 09:53
nikolas

XXX.XXX.142.65

eden napsal(a):
Má někdo jinou dobrou metodu bez opalování? Chovatelé, kteří mají svého mazlíčka v obýváku asi letlampu používat na pokojovou voliéru nebudou.

V tom obýváku to snad každý zvládne očistit rukama, není to taková plocha jako někde na voliérách. Nehledejte problémy tam kde nejsou.

10.1.2010 10:33
vmakovicky

XXX.XXX.208.203

nikolas napsal(a):
V tom obýváku to snad každý zvládne očistit rukama, není to taková plocha jako někde na voliérách. Nehledejte problémy tam kde nejsou.

V byte používam aj vysavač.

10.1.2010 13:53
eden

XXX.XXX.68.29

vmakovicky napsal(a):
V byte používam aj vysavač.

Jen mě zajímaly metody čištění pletiva, když už se to tady nadneslo. On totiž může mít někdo vychytávku o které se nám ani nesní, ale jak je vidět všichni čistíme stejným způsobem.

10.1.2010 14:26
kos

XXX.XXX.62.34

eden napsal(a):
Jen mě zajímaly metody čištění pletiva, když už se to tady nadneslo. On totiž může mít někdo vychytávku o které se nám ani nesní, ale jak je vidět všichni čistíme stejným způsobem.

Ve 4m. voliérách používám na čištění namočený smetáček do čisté vody. Prachové peří se namočí a spadne na zem.

11.1.2010 18:57
bor

XXX.XXX.9.143

kos napsal(a):
Ve 4m. voliérách používám na čištění namočený smetáček do čisté vody. Prachové peří se namočí a spadne na zem.

Viděl jsem v chovu králíků odstranovat chlupy letlampou.Možná by to šlo i s peřím. Zdeněk.

Přidejte reakci

Přidat smajlík