fero
napsal(a):
Chci se zeptat na postřehy s chovu těchto papoušků.Víc jak půl roku zde nebyl žádný příspěvek.Chovatelé podělte se jak je zimujete, čím krmíte,jak odchováváte?I nějaká fotka by potěšila.Chovu zdar.Fero
Zdravím, chovám E.r. vosmaeri. Mám voliéry se zálety kde přitápím na cca 8st. Krmím směsí pro velké papoušky + ovoce, zelenina. V zimě dávám menší dávku ovoce a v době hnízdění a odchovu dávku zvyšuji.
kodera
napsal(a):
Zdravím, chovám E.r. vosmaeri. Mám voliéry se zálety kde přitápím na cca 8st. Krmím směsí pro velké papoušky + ovoce, zelenina. V zimě dávám menší dávku ovoce a v době hnízdění a odchovu dávku zvyšuji.
mildaii
napsal(a):
Vidím, že odchovávíte pod rodiči.Chtěl jsem se zeptat, jakou máte budku, lépe řečeno z čeho ji máte vyrobenou? Je to lamino? Nemáte problém s vlhkostí při odchovu mladých? Milda
Odchovali je pouze poprvé, další mladé už nechali po 2 až 3 týdnech, takže je musím odebírat. Budku mám z kmene 70víška, cca 35průměr
fero
napsal(a):
Chci se zeptat na postřehy s chovu těchto papoušků.Víc jak půl roku zde nebyl žádný příspěvek.Chovatelé podělte se jak je zimujete, čím krmíte,jak odchováváte?I nějaká fotka by potěšila.Chovu zdar.Fero
Dobrý den,taky je to jeden z mých nejobl. druhů.Mám chovný pár z odchytu a tito 4 jsou další dva páry,které sestavuju.Samec z mého odchovu již začal jednu samici pářit.Na jaře je rozdělím a jsem zvědav.Jinak mají 3-4 roky a vycházejí spolu všichni v pohodě.Jsou velmi otužilí,byli by venku celý den i v mrazech i když mají vytápěné zálety.Musím je zahánět.Jsou to šalomouni.
fero
napsal(a):
Šalomouni-vlastní odchov 1.1 2009.
fero
napsal(a):
polychloros
fero
napsal(a):
aby sa povyberali páry
kuky
napsal(a):
V ubykácii.Práve hniezdia.
A tu je prvé vajco z tejto znášky
fero
napsal(a):
polychloros 08
romanza
napsal(a):
tak se podařil odchov pod rodiči 0,1
Tak ještě foto