Směs zrnin pro papoušky královských

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2010 17:59
baryton

XXX.XXX.180.133

podělte se o své zkušenosti.
Základní směs zrnin tvoří:
60% slunečnice (bílá a žíhané, ne černá),
15% kardi,
5% oves,
5% lesknice,
15 % vlašské a burské ořechy( zimě je procento ořechů větší), dyňová semínka, kukuřice.
V době krmení mladých ptáci berou i proso, jindy se ho nedotknou!

31.1.2010 18:23
psik111

XXX.XXX.93.81

baryton napsal(a):
15% kardi,
5% oves,
5% lesknice,
15 % vlašské a burské ořechy( zimě je procento ořechů větší), dyňová semínka, kukuřice.

Já krmím králováky DN č. 60 a v pohodě berou vše.

31.1.2010 18:23
martingasparovic

XXX.XXX.200.121

baryton napsal(a):
15% kardi,
5% oves,
5% lesknice,

Ja kŕmim zmesou namiešanou približne podľa zloženia Deli Nature 62 z väčším obsahom prosa a vtáci berú proso bez problémov.

31.1.2010 18:48
loufan

XXX.XXX.155.190

baryton napsal(a):
15% kardi,
5% oves,
5% lesknice,

Dobrý den nevím co na to řeknou ostatní chovatele, ale podle mne je 60% slunečnice a ještě k tomu 15% ořechů na králováky moc. Myslím že by se brzo mohla objevit žlutá pírka a pak úhyn, to je můj názor. Já osobně krmím DN 69

31.1.2010 19:16
hrb

XXX.XXX.215.119

loufan napsal(a):
Dobrý den nevím co na to řeknou ostatní chovatele, ale podle mne je 60% slunečnice a ještě k tomu 15% ořechů na králováky moc. Myslím že by se brzo mohla objevit žlutá pírka a pak úhyn, to je můj názor. Já osobně krmím DN 69

oves,proso,toho je tam nejvíc,pak kardi,lesknice,žíhaná slunečnice,konop.semeno,čirok,procentuelně nevím,dávám od oka,ale tyto složky jsoumálo zastoupené oproti předešlým dvěma.

1.2.2010 08:26
ros

XXX.XXX.227.229

hrb napsal(a):
oves,proso,toho je tam nejvíc,pak kardi,lesknice,žíhaná slunečnice,konop.semeno,čirok,procentuelně nevím,dávám od oka,ale tyto složky jsoumálo zastoupené oproti předešlým dvěma.

Zajímalo by mě, jak vám berou oves. U mě jsou misky vybrané i s prosem a zůstává tam pouze oves a ten je netknutý.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2010 08:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

ros napsal(a):
Zajímalo by mě, jak vám berou oves. U mě jsou misky vybrané i s prosem a zůstává tam pouze oves a ten je netknutý.

Ti moji si zřejmě také myslí že je oves otrávený

Přidejte reakci

Přidat smajlík