Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2010 17:52
sseverak22

XXX.XXX.12.218

CHtěl jsem se zeptat jestli se stím někdo nesetkal u svého papouška,mám Alexandra malého vždy krásně poletoval po voliéře a tet najednou lítá zmateně po volieře a naráží do pletiva sem a tam až spadne na zem,na zemi zmateně kouká a potom vyleze po pletivu na bidýlko. Normálně jí a vypadá na pohled zdravě.

6.2.2010 18:11
paja44

XXX.XXX.232.202

sseverak22 napsal(a):
CHtěl jsem se zeptat jestli se stím někdo nesetkal u svého papouška,mám Alexandra malého vždy krásně poletoval po voliéře a tet najednou lítá zmateně po volieře a naráží do pletiva sem a tam až spadne na zem,na zemi zmateně kouká a potom vyleze po pletivu na bidýlko. Normálně jí a vypadá na pohled zdravě.

Nedávno jsem přišek o takto postiženého pap.nádherného. Jednalo se o úraz hlavy. Zřejmě po nějakém nárazu. Stav byl z počátku podobný tumu u Vašeho alexandra. Stav se postupně zhoršoval ikdyž papoušek přijímal potravu. Byl stále více dezorietovaný. Přestal lítat pouze lezl po pletivu. Tento úraz byl bohužel neléčitelný. Teď zháním jiného.

6.2.2010 19:03
kos

XXX.XXX.62.34

paja44 napsal(a):
Nedávno jsem přišek o takto postiženého pap.nádherného. Jednalo se o úraz hlavy. Zřejmě po nějakém nárazu. Stav byl z počátku podobný tumu u Vašeho alexandra. Stav se postupně zhoršoval ikdyž papoušek přijímal potravu. Byl stále více dezorietovaný. Přestal lítat pouze lezl po pletivu. Tento úraz byl bohužel neléčitelný. Teď zháním jiného.

Jestli to není úrazem, může to být způsobeno nedostatkem vápníku v těle. Zkuste podat kalcium.

14.2.2010 10:41
sseverak22

XXX.XXX.12.218

kos napsal(a):
Jestli to není úrazem, může to být způsobeno nedostatkem vápníku v těle. Zkuste podat kalcium.

Setkal se stím ještě někdo?

14.2.2010 13:50
oscar

XXX.XXX.137.252

sseverak22 napsal(a):
Setkal se stím ještě někdo?

Mě se stalo něco podobného u alexandra maláho létal velmi zmateně padal na zem a pak lezl po pletivu a měl problém se vůbec udržet na pletivu.Bylo to zrovna v době kdy samice seděla na vejcích.Vté době taky přišel o drápek na noze asi po šarvátce se samicí.Myslel jsem že oněho přijdu,ale stav se zlepšil natolik,že ůspěšně odchovali 4 mláďata.Dnes je vpořádku jen ten drápek nemá a momentálně mají v budce 4 oplodněná vecje.Můj názor je že to mohla být mozková příhoda.AŤ se daří R.Bílek

Přidejte reakci

Přidat smajlík