Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2010 19:16
jirka113

XXX.XXX.43.78

U Kakariků má samička oškubanou hlavu a to hodně původně jsem si myslel že přepeřuje i když je venku(prý se to u nich stává jsem se tady dočetl)ale už to trvá měsíc a pořád je oškubaná dostává vitamíny a myslím že vše co potřebuje .Samec který je s ní ve volieře je v poho .Dal bych jí do tepla dovnitř ale bojím se o samce aby steskem neodešel PORAĎTE Děkuji za slušné odpovědi.

9.2.2010 19:38
arnold

XXX.XXX.44.228

jirka113 napsal(a):
U Kakariků má samička oškubanou hlavu a to hodně původně jsem si myslel že přepeřuje i když je venku(prý se to u nich stává jsem se tady dočetl)ale už to trvá měsíc a pořád je oškubaná dostává vitamíny a myslím že vše co potřebuje .Samec který je s ní ve volieře je v poho .Dal bych jí do tepla dovnitř ale bojím se o samce aby steskem neodešel PORAĎTE Děkuji za slušné odpovědi.

Zdravím, taky se mi to stává, nemá hlavu přímo oškubanou ale normálně opeřená není, když jsem jim v létě a na podzim dokud to šlo dával do klece travní drn bylo vše ok, tak předpokládám, že když jim ho zase dám hned jak to půjde tak se to zlepší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík