Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2010 15:35
kubba

XXX.XXX.249.30

vím že je to špatná fotka ale najde se někdo kdo by si troufnul tipnou děkuji moc

11.2.2010 15:55
korola

XXX.XXX.12.8

kubba napsal(a):
vím že je to špatná fotka ale najde se někdo kdo by si troufnul tipnou děkuji moc

je to opravdu hodne spatna fotka nejde jim videt na zobaky ale podle zobaku a postoje bych to tipl na 2 samce a uplne vzadu samice ale je to jen tip chce to foto hlav

11.2.2010 16:29
roselak

XXX.XXX.225.154

kubba napsal(a):

Nechápu,proč si neodpovíte sám?Když druhým zde na moderce radíte jako když jste největší odborník !Jinak můj tip je zleva 1,0-1,0-0,1

11.2.2010 16:42
kubba

XXX.XXX.249.30

roselak napsal(a):
Nechápu,proč si neodpovíte sám?Když druhým zde na moderce radíte jako když jste největší odborník !Jinak můj tip je zleva 1,0-1,0-0,1

jak tak koukám tak tady si někdo vede notýsek kdo co kdy napsal ale řeknu vám jak to je, na to co jsem odpovědel sem odpověd znal ale tady si rady nevím možná to bude tím jak je i vám určitě známo tak mutační rozely pestré konkrétně lutino a rubino tak i samci jsou hodně podobní samičkám proto si nejsem jistý a nechápu proč mě napadáte já jsem taky odpovídal normálně nikdo vás nenutil říkat svůj názor, nazdar

Přidejte reakci

Přidat smajlík