cone
napsal(a):
Dobrý den, pěkné mládé, nemohl byste prosím vložit fotku rodičů?
Fotky rodičů mladých-3 ks(jsou loňské) samec a samice zvlášť foceni,
samec
bpavel
napsal(a):
Fotky rodičů mladých-3 ks(jsou loňské) samec a samice zvlášť foceni,
samec
samice mladých (3 kusy)
sofinka
napsal(a):
dobry den kolik stoji mlade a daj se chovat v klecich
Cena se pohybuje od 35OO a více za pár přírodní formy. Osobně je odchovávám v klecích, ale délka by měla být alespoň 80 cm.
bpavel-olivu/2F/ se vám podařilo odchovat ? Já měl to štěstí, ale dvakrát mi olivoví samci padli při přepeřování, ten poslední dokonce až při druhém, to už jsem nebezpečí úhynu nepředpokládal.
cone
napsal(a):
Cena se pohybuje od 35OO a více za pár přírodní formy. Osobně je odchovávám v klecích, ale délka by měla být alespoň 80 cm.
bpavel-olivu/2F/ se vám podařilo odchovat ? Já měl to štěstí, ale dvakrát mi olivoví samci padli při přepeřování, ten poslední dokonce až při druhém, to už jsem nebezpečí úhynu nepředpokládal.
1F a 2F tm. zelení taranta
cone
napsal(a):
xxx
Pravděpodobně první odcho olivového jedince - sameček před osamostatněním
cone
napsal(a):
Abych měl odchovanou olivu, musel bych dát k sobě do páru dva tmavozelené kusy a to jsem zatím neudělal.
bpavel
napsal(a):
Mladé přírodní po přepeření prodávám za 3000,- pár přírodních, když je jeden z páru tmavozelený ,pak pár za 3500,-Kč. Chovám je v bednových kecích cca 100x50x60 a 75x45x50cm.
Pokud máte na mysli ty mé tři, tak 1F jsou obě samičky, sameček je pouze ten olivový. Již jsou dávno přepeření a spárováni.
K tomu mému dotazu na olivu, údajně 2F s polovičním úspěchem odchoval i někdo další, jen jsem předpokládal že můžete mít více párů a že se o odchov také pokušíte a možná se zdařil. Samozřejmě že musí být dva tm.zel.1F nebo kombinace 1F x2F. U tm.zel. je genetický vzorec dost jednoduchý.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak jsem vyloženě náhodou narazil na toto staré téma , jelikož se nyní věnuji chovu tarantíků tak ho zkusím trochu oživit jestli vy co jste přispívali tenkrát i nadále chováte tyto krasavce .....