Dobrý deň! Musím pochváliť nové zobrazovanie fotografií a neviem či to bude možné aj v moderovanej diskusii a preto skúsim zadať jeden obrázok.
Bohužel mě to nějak neoslovilo, ale asi je to pouze jen první dojem. Je to především o zvyku, ale v čem vidím velkou chybu tak u inzerátů pod vloženým inzerátem jak je vloženo, zobrazeno a kraj, tak tam měl být zobrazen i email jelikož se tak lépe orientuje mezi inzerujícími. Mnohdy jsou inzeráty vkládány i 2x za den a neustále klikat na text, aby se mu zobrazili informace o inzerentovi, je opravdu dosti zdlouhavé.
Další a velmi pro mne chybějící vymoženost. Dříve šlo zadat vyhledat u inzerátů telefoní číslo a našlo to všechny inzeráty inzerující podle telefóního čísla. Někdy se stane, že mi volá nějaký chovatel a pak už se neozve a tak jsem si ho v inzerci podle tel. čísla vyhledal a napsal mu na email. Toto mi tu dosti bude chybět. Další problém, kterého jsem si všimnul, že zmizeli profily přihlášených chovatelů. Bylo tam vidět co dotyčný chová, jeho web stránky, tel. číslo a email.
Zajímalo by mě zda se k tomuto někdo vyjádří, jako například admin či web mástr.
Určitě jsou modernější a uživatelsky vstřícnější, chvilku si ale budu zvykat. To zobrazování fotek je naprostá bomba, konečně nebudeme muset koukat na miniatury, o fotkách v inzerátech nemluvim. Diskuze ted zabere mnohem víc místa. A vadí mi,že po přihlášení musím znovu hledat například moderovanou diskuzi, předtím jsem tam zustal. Ale jinak dobrý.
hicks
napsal(a):
Další a velmi pro mne chybějící vymoženost. Dříve šlo zadat vyhledat u inzerátů telefoní číslo a našlo to všechny inzeráty inzerující podle telefóního čísla. Někdy se stane, že mi volá nějaký chovatel a pak už se neozve a tak jsem si ho v inzerci podle tel. čísla vyhledal a napsal mu na email. Toto mi tu dosti bude chybět. Další problém, kterého jsem si všimnul, že zmizeli profily přihlášených chovatelů. Bylo tam vidět co dotyčný chová, jeho web stránky, tel. číslo a email.
Zajímalo by mě zda se k tomuto někdo vyjádří, jako například admin či web mástr.
určitě je to příjemná změna, ale udělejte něco z inzercí, kromě z obrazování fotek byla ta stará mnohem lepší zobrazování foto chválím, ale chybí tam vyhledávání podle krajů, jinak příjemná změna.
Ano je to tak. Emaily k inzerátům byli dodatečně přidány. Opravdu mi chybí vyhledávání podle tel. čísla. Takhle když nějakému určitému chovateli budu chtít zavolat a nebudu mít jeho číslo v mobilu, tak mi bude trvat hodinu než to tady najdu a jestli vůbec ho najdu. U staré verze to trvalo minutku ani ne.
Jak zde napsal kolega, tak po přihlášení musím klikat jak o život, abych se opět dostal do rubriky, kde je přihlášení zapotřebí.
Bohužel se mi špatně zvyká i na to, že dříve byla moderka strukturově jiná než nemoderka a teď tomu tak není. Je to postavené úplně na stejné bázi pouze se to liší v anonymitě.
Líbí se mi že vidíte kolikrát byl editován váš inzerát, ale myslím, že to brzy zruší, protože na placený inzeráty, jak je vidět skoro nikdo nekliká Jinak je to pěkně přehledně udělaný. Jediný co mi u staré formy víc vyhovovalo, byl u nemoderované diskuse stromový předledník a já mohl klikat na kterou odpověď chtěl. Jiank palec nahoru
JP
Vidím že starší příspěvky opět nenávratně zmizely, což je docela škoda. Chápu ale, že zde nemůže zůstat vše "na věčné časy a nikdy jinak". Pokud se nepletu, byly ponechány příspěvky od roku 2008. Možnost zobrazení témat podle vlákna také zmizela? Jinak možnost vkládání kvalitnějších fotek je super, bohužel to sebou přineslo i mírné zpomalení při načítání.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer.
Nějak si nemohu zatím zvyknout na nové, ale určitě to má své pro i proti.Souhlasím z již prezentovanými názory nad mím příspěvkem,zpomalení načítaní,klikání atd.
Mám pocit, že ifauna opět ztratila mnoho příznivců ze stran starých chovatelů(věkem), kteří se tolik nekamarádí s počítačem. Mnohým bylo těžko orientovat se v původní verzi a teď v té nové vůbec nevědí jak se přihlásit. Alespoň několik chovatelů se mě ptalo jak na to. Byla jsem překvapená, že byli někteří i o dost mladší než já. Ne každý starý chovatel se musel poprat s počítačem protože to je jeho živobytí, takže bohužel přijdeme o názory a rady těch, kteří nám technikou a pokrokem nestačí, ale možná si vědí rady víc s nějakým *špekem* v chovu jak my mladší..
Jsem z nové formy trochu dezorientován, ale určitě se to zlepší - chce to si zvyknout. Co mě ale opravdu VELMI ale OPRAVDU VELMI ZKLAMALO je to, že v inzerci nejde filtrovat podle krajů. Dříve jsem si zadal, že potřebuji pouze výpis inzerátů z jihočeského kraje a jedním kliknutím jsem to měl (mě nezajímá kdo co nabízí na severní Moravě - stejně tam z jižních Čech nepojedu). Při zadání jihočeského kraje do vyhledavače najde pouze inzeráty, do kterých zadavatel přímo napsal "jihočeský" , jinak to nenajde nic - přimlouvám se za to, aby v inzerci bylo možné lépe filtrovat podle, kraje, nabídky nebo poptávky atd ....... .