Nová forma web stránky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2010 07:34
vmakovicky

XXX.XXX.208.203

Dobrý deň! Musím pochváliť nové zobrazovanie fotografií a neviem či to bude možné aj v moderovanej diskusii a preto skúsim zadať jeden obrázok.

20.3.2010 07:54
jirkaa

XXX.XXX.242.76

Také chválím... moc pěkně zpracované. Jen mi nejde do hlavy, proč je v inzerátech kolonka KOUPÍM, i když jde o prodej?

20.3.2010 07:58
loskutakruda

XXX.XXX.102.231

Dobrý den. Tak jsem taky skusil dát inzerát s fotečkou a supr:-)

20.3.2010 08:01
loskutakruda

XXX.XXX.102.231

záleží jestli chcete prodat nebo koupit a podle toho označíte políčko kliknutím a zelenou tečkou pokud jsem dobře pochopil Váš dotaz:-)

20.3.2010 09:23
jirkaa

XXX.XXX.242.76

Už je to v pořádku opravené, ráno tomu bylo jinak....

20.3.2010 09:37
pisamartin

XXX.XXX.75.126

Dobrý den, mě se stránky moc líbí, chválím. :-)

20.3.2010 09:54
ipapouch

XXX.XXX.100.98

Já též chválím,jen než si na nové stránky zvykneme. Jsou supr :-)!!!!!!!!!!!

20.3.2010 10:21
hicks

XXX.XXX.183.35

Bohužel mě to nějak neoslovilo, ale asi je to pouze jen první dojem. Je to především o zvyku, ale v čem vidím velkou chybu tak u inzerátů pod vloženým inzerátem jak je vloženo, zobrazeno a kraj, tak tam měl být zobrazen i email jelikož se tak lépe orientuje mezi inzerujícími. Mnohdy jsou inzeráty vkládány i 2x za den a neustále klikat na text, aby se mu zobrazili informace o inzerentovi, je opravdu dosti zdlouhavé.

20.3.2010 11:06
hicks

XXX.XXX.183.35

Další a velmi pro mne chybějící vymoženost. Dříve šlo zadat vyhledat u inzerátů telefoní číslo a našlo to všechny inzeráty inzerující podle telefóního čísla. Někdy se stane, že mi volá nějaký chovatel a pak už se neozve a tak jsem si ho v inzerci podle tel. čísla vyhledal a napsal mu na email. Toto mi tu dosti bude chybět. Další problém, kterého jsem si všimnul, že zmizeli profily přihlášených chovatelů. Bylo tam vidět co dotyčný chová, jeho web stránky, tel. číslo a email.

Zajímalo by mě zda se k tomuto někdo vyjádří, jako například admin či web mástr.

20.3.2010 11:09
kukuk

XXX.XXX.16.80

tak ja si teprve zvykam. Urcite plus za moznost vkladani fotek. Minus bych dal inzerci, kde ted musim procitat vsechny inzeraty bez moznosti vyberu kraje.

20.3.2010 11:24
vmakovicky

XXX.XXX.208.203

Kraj sa dá vybrať len keď ho napíšete do okienka "hledat v inzerci" ale vyberie aj tie inzerátv v ktorom je v texte ten kraj.

20.3.2010 13:02
ladan

XXX.XXX.8.130

Určitě jsou modernější a uživatelsky vstřícnější, chvilku si ale budu zvykat. To zobrazování fotek je naprostá bomba, konečně nebudeme muset koukat na miniatury, o fotkách v inzerátech nemluvim. Diskuze ted zabere mnohem víc místa. A vadí mi,že po přihlášení musím znovu hledat například moderovanou diskuzi, předtím jsem tam zustal. Ale jinak dobrý.

20.3.2010 14:12
stanislavhulak

XXX.XXX.90.188

hicks napsal(a):
Další a velmi pro mne chybějící vymoženost. Dříve šlo zadat vyhledat u inzerátů telefoní číslo a našlo to všechny inzeráty inzerující podle telefóního čísla. Někdy se stane, že mi volá nějaký chovatel a pak už se neozve a tak jsem si ho v inzerci podle tel. čísla vyhledal a napsal mu na email. Toto mi tu dosti bude chybět. Další problém, kterého jsem si všimnul, že zmizeli profily přihlášených chovatelů. Bylo tam vidět co dotyčný chová, jeho web stránky, tel. číslo a email.

Zajímalo by mě zda se k tomuto někdo vyjádří, jako například admin či web mástr.

určitě je to příjemná změna, ale udělejte něco z inzercí, kromě z obrazování fotek byla ta stará mnohem lepší zobrazování foto chválím, ale chybí tam vyhledávání podle krajů, jinak příjemná změna.:-)

20.3.2010 14:18
cone

XXX.XXX.67.3

Nová verze se mi zdá pomalejší na bleskové získání informací o nových příspěvcích a inzerátech, mám dojem, že se více naklikám.

20.3.2010 14:43
hicks

XXX.XXX.183.35

Ano je to tak. Emaily k inzerátům byli dodatečně přidány. Opravdu mi chybí vyhledávání podle tel. čísla. Takhle když nějakému určitému chovateli budu chtít zavolat a nebudu mít jeho číslo v mobilu, tak mi bude trvat hodinu než to tady najdu a jestli vůbec ho najdu. U staré verze to trvalo minutku ani ne.

Jak zde napsal kolega, tak po přihlášení musím klikat jak o život, abych se opět dostal do rubriky, kde je přihlášení zapotřebí.

Bohužel se mi špatně zvyká i na to, že dříve byla moderka strukturově jiná než nemoderka a teď tomu tak není. Je to postavené úplně na stejné bázi pouze se to liší v anonymitě.

20.3.2010 14:48
slanina

XXX.XXX.215.44

ale určitě přehlednější, chce to čas, dobrý, chválím

20.3.2010 16:53
jardda

XXX.XXX.213.35

Líbí se mi že vidíte kolikrát byl editován váš inzerát, ale myslím, že to brzy zruší, protože na placený inzeráty, jak je vidět skoro nikdo nekliká :-)) Jinak je to pěkně přehledně udělaný. Jediný co mi u staré formy víc vyhovovalo, byl u nemoderované diskuse stromový předledník a já mohl klikat na kterou odpověď chtěl. Jiank palec nahoru :-) JP

20.3.2010 18:27
onicek

XXX.XXX.160.5

pěkná změna, velice chválím, ale bude to chtít čas než si na novou verzi lidé zvyknou:-)

20.3.2010 19:52
lesk

XXX.XXX.50.142

Vidím že starší příspěvky opět nenávratně zmizely, což je docela škoda:-(. Chápu ale, že zde nemůže zůstat vše "na věčné časy a nikdy jinak". Pokud se nepletu, byly ponechány příspěvky od roku 2008. Možnost zobrazení témat podle vlákna také zmizela? Jinak možnost vkládání kvalitnějších fotek je super, bohužel to sebou přineslo i mírné zpomalení při načítání.

20.3.2010 20:28
arnold

XXX.XXX.176.7

Dobrý den,
rád bych se přidal k některým ostatním. Prosím udělejte něco s tím vyhledáváním podle kraje, šetřilo mi to opravdu hodně času. Dvouhodinové projíždění inzerátů mne opravdu brzy přestane bavit. Jinak web velice chválím, hlavně fotky v inzerci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.3.2010 20:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer.
Nějak si nemohu zatím zvyknout na nové, ale určitě to má své pro i proti.Souhlasím z již prezentovanými názory nad mím příspěvkem,zpomalení načítaní,klikání atd.

21.3.2010 12:45
eden

XXX.XXX.127.71

Mám pocit, že ifauna opět ztratila mnoho příznivců ze stran starých chovatelů(věkem), kteří se tolik nekamarádí s počítačem. Mnohým bylo těžko orientovat se v původní verzi a teď v té nové vůbec nevědí jak se přihlásit. Alespoň několik chovatelů se mě ptalo jak na to. Byla jsem překvapená, že byli někteří i o dost mladší než já. Ne každý starý chovatel se musel poprat s počítačem protože to je jeho živobytí, takže bohužel přijdeme o názory a rady těch, kteří nám technikou a pokrokem nestačí, ale možná si vědí rady víc s nějakým *špekem* v chovu jak my mladší..

21.3.2010 13:02
saroun

XXX.XXX.89.202

Zdravím, první dojem je značné zklamání. Snížila se přehlednost, zmizely profily přispěvatelů, zmizely odkazy. Obávám se, že jediným přínosem je fotka v inzerci. Proč už nejsou na Ifauně rubriky inzerce na druhy ptáků? Vyhledavač je neefektivní, klíčová slova to neřeší?

21.3.2010 14:22
daxy

XXX.XXX.106.1

Zdravím.Taky jsem z této fauny zklamán :-( výhoda jsou opravdu jen ty fotky.A navíc nevím,jestli jsem slepý a nebo zmizel Pokec.Stará fauna mi přišla o dost přehlednější.Dalibor

21.3.2010 14:36
bob555

XXX.XXX.32.75

Jsem z nové formy trochu dezorientován, ale určitě se to zlepší - chce to si zvyknout. Co mě ale opravdu VELMI ale OPRAVDU VELMI ZKLAMALO :-(:-(:-( je to, že v inzerci nejde filtrovat podle krajů. Dříve jsem si zadal, že potřebuji pouze výpis inzerátů z jihočeského kraje a jedním kliknutím jsem to měl (mě nezajímá kdo co nabízí na severní Moravě - stejně tam z jižních Čech nepojedu). Při zadání jihočeského kraje do vyhledavače najde pouze inzeráty, do kterých zadavatel přímo napsal "jihočeský" , jinak to nenajde nic - přimlouvám se za to, aby v inzerci bylo možné lépe filtrovat podle, kraje, nabídky nebo poptávky atd ....... .

21.3.2010 15:10
vmakovicky

XXX.XXX.208.203

Neviem či by sa tieto problémy ako sú napr. vyhľadávanie krajov a pod. nemali písať do kolonky „Nápověda“ a tam do Nejčastěji pokládané dotazy - Máte nový dotaz? , možno by potom boli v kolonke - Nečastěji pokládané otázky?

21.3.2010 15:53
kukuk

XXX.XXX.16.80

již jsem jim tam psal ohledne vyhledavani podle kraje a odpovedeli mi, ze se na tom pracuje. Takze vydrzme jeste par dnu, nez se to vsechno upravi a doladi :-)

21.3.2010 18:30
cone

XXX.XXX.67.3

Nezobrazí se mi celé znění inzerátu, musím jej kliknutím otevřít, i když je inz. bez fota. Zpomaluje to.Tudíž nechtíc strávím více času pročítáním inzerátu než u staré verze. Možnost přikládat fota je fajň.

21.3.2010 19:05
ipapouch

XXX.XXX.100.98

Hurá už to fachčí hledání podle krajů a i podle prodám, koupím atd. Je to vedle hledáčku a klikněte na filtr. Zatím supr.Zdravím.

21.3.2010 19:27
daktari

XXX.XXX.20.53

Dobrý večer, musím se bohužel přidat, zatím lepší jen ty fotky do inzerce, jinak se mi zdá nová forma výrazně pomalejší. Uvidíme časem, musíme dát tvořitelům čas "vychytat mouchy".
Tak ať se jim daří k Naší spokojenosti.:-)

21.3.2010 20:01
hicks

XXX.XXX.183.35

Už jde opět vyhledávat podle tel. čísla. Děkuji webmasterovi za tuto skvělou funkci.

21.3.2010 20:46
agap54

XXX.XXX.65.154

Změna to je život.Celkem spokojenost .jen to klikání a pomalé otvírání a zavírání jednotlivých příspěvků.

26.3.2010 15:24
borsuk

XXX.XXX.147.34

je to dobré ale když žádám o určení pohlaví jiné chovatele
tak jsou ty fotky moc malé .nešlo by stím něco udělat?
díky

26.3.2010 21:24
vasutmarty

XXX.XXX.249.60

Mi se třeba nelíbí, když zadám inzerát, tak mě to vyhodí na rozcestník v úvodu. Takže už vůbec nejsem na papouškách a znova se musím porklikat. Ale je možné, že jsem to jen přehlédl. Přínos jsou určitě kvalitnější fota, jinak stará ifauna byla super. jednoduchá, rychlá, přehledná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík