Máme zhruba dvouletou andulku, která odmítá pobyt mimo klec. Klec má otevřenou téměř celou dobu, vyletí ale jen párkrát za den a to obletí pokoj a vrátí se, někdy nevyletí vůbec. Vzhledem k tomu, že nemá moc velkou klec, jen tak poposedává na bidýlkách. V kleci má hračky, ale přijde mi to málo a zdá se mi, že se nudí. Nevím ale jak ji zabavit, když venku nevydrží. Občas ji vezmu na prstě před klec, asi minutku mi na něm sedí, pak se obrátí a zpět na bidýlko. Jinak tlustý není, ani plachý. Znám jednu paní, která už se o andulky stará delší dobu, teď má nové ze stejného zverimexu co já a taky odmítají létat.
Druhý problém jsou drápky. Má je už strašně dlouhé, ale nevím co s nimi. Musím s ním jít k veterináři, nebo to jde vyřešit i doma?
S tím krmivem je to dobrý nápad, to mě nenapadlo. Bidýlka zkusím vyměnit za tlustší, nevím ale jak je upevnit, protože tlustší bidýlko neprotáhnu skrz mříže. A co s těmi drápky, když už jsou narostlé? (musí je mít chudák ohnuté nabok, když mi sedí na prstu) Obrousí se mu samy nebo musíme k veterináři?