Od druhého páru asi 10 mladých z 11 vajec. Nevím to přesně ještě jsem do nich nešáh, ale radost mám.
3331720942

XXX.XXX.74.31
3331720942

XXX.XXX.74.31
tady pár číňanek, mám je poprvé tak jsem je rači dal bokem z voliery. Jsem zvědavej co bude z těch žlutých
mejl mám v profilu. Odchov pod slepičkou jak jinak. Prvně mi zasedla, seděla týden, když šel kolem sameček tak slepička jej odehnala, dal jsem před ni špalky aby samce neviděla, jednoho dne přijdu a vajička rozkutálená, některá rozbitá. Mám je s adelaidama tak nevim kdo to udělal jestli samec nebo adelaidy. Nachystal jsem víc špalků, více sena, jakmile samice zasedla, dal jsem samce bokem, vylíhlo se šest ruřat, jedno vajíčko zbylo. Samice e vrátila do hnízda a ještě seděla, ale nebudu ryskovat, tak jsem je oddělil do klece, kde včil mají klid. Podle toho kolik bude samic se uvidí so snima bude dál. A jsem zvědavej co bude z těch žlutých. Snat nějaká stříbrná mutace?
nikolas

XXX.XXX.142.65
nikolas

XXX.XXX.142.65
nikolas

XXX.XXX.142.65
3331720942

XXX.XXX.74.31
tak také se něčím pochlubím moje letošní první snůška od korel 4 vejce a jedno dnes vylíhlé mládě rodiče jsou skořicoví tak uvidíme jaký bude odchov zatím se rodiče pečlivě starají
a na závěr slepička křepelky čínské dnes zasedla na snůšku 16 vajíček tak snad z toho něco bude
3331720942

XXX.XXX.74.31
Uživatel s deaktivovaným účtem

v budce se už nechtěli fotit tak jsem je dal do kbelíku oranžová skořice/žlutý,stříbrný oranž skořice

a zatím poslední penanti, 5dní staré 5ks barva bude žlutá a stříbrná a jedno bude skořicové
3331720942

XXX.XXX.74.31