Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2010 20:28
svozil

XXX.XXX.241.200

Našli jsme jej na naší zahrádce celého promoklého a nevíme co to je za druh,poradí nám někdo.Potravu už přijímá a je docela krotký asi někomu uletěl.Děkuji

18.6.2010 20:30
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,
To je žlutý senegalec.Takového jsem ještě nevyděl.smajlík

18.6.2010 21:03
petikk

XXX.XXX.178.231

Pošlete mě prosím emailem tel.kontakt na vás.Děkuji

18.6.2010 22:03
jaroslav7

XXX.XXX.176.7

pošlete mě na vás kontakt dík gajjar@seznam.cz

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2010 06:35

Pokud se nejdená o vtip tak má papoušek hodně vysokou cenu. Takže se spojte s chovatelem který se vyzná v mutacích a pokuste se o odchov nebo Vám alespoň poradí za jakou cenu můžete ptáka prodat.......nedávejte ho hned prvnímu kdo si napíše o kontakt na Vás a nabídne Vám směšných třeba 10 000Kč.

19.6.2010 07:18
bukoroza

XXX.XXX.151.2

Nechápu tu reakci ,že lidi si okamžitě píšou o kontakt určitě z umyslem tohoto ptáka zjískat.Nenapadlo Vás třeba že určitě bude někomu chybět a že zrovna tento exemlář se bude pohybovat v částce několika desítek tisíc.Já to vidím jako pěkný hyenismus,kdyby se to tak stalo někomu z Vás,to byste asi čumněli jak Vám někdo vyfoukl prakticky Váš majetek nemalé hodnoty možná za pár korun,ale na druhou stranu není se čemu divit vychcanost je po závisti druhá typicky Česká vlastnost.Pevně doufám že se dostane ke svému pravému majteli.Martinsmajlíksmajlík

19.6.2010 07:34
hzp

XXX.XXX.80.2

Nechápu, jak někdo může nálezci radit k prodeji, případně odchovu. V trestním zákoníku existuje takový paragraf a jmenuje se zatajení nálezu. Trestný čin se stejnou sazbou jako třeba za krádež. Takže opatrně, páč jestli je to skutečně žlutý senegalec, jeho cena jistě hranici 5.000,- Kč přesáhne.

19.6.2010 07:56
R.B

XXX.XXX.227.180

Tak takového senegalce vidím porvé v životě moc pěkný, parádní RARITA.

19.6.2010 08:02
300

XXX.XXX.172.4

safra mutační senegal že by skořice??? smajlík

19.6.2010 08:08
cockato

XXX.XXX.240.70

Bylo by možné víc fotek děkuji .smajlík

19.6.2010 08:22
kakadu

XXX.XXX.178.231

Nejlepší jsou ti co se tu hrají na spravedlnost samotnou a nemají ani vyplněný profil.Fakt kapacity.:-(Asi se stydí sami za sebe,že pánové?Pánové co mají zájem o kontakt na zadavatele,mají alespoň vyplněný profil s kontaktem!:-).A jestly dobře čtu tak nikdo nepsal že má o ptáka zájem,třeba jsou zrovna oni majitelé.Tak nechápu co tady řešíte,vás závistivce by patřilo smajlík

19.6.2010 08:26

No asi dost těžko by někdo prokazoval že je majitelem tohoto nalezeného papouška protože určitě nebude nikde registrovaný. A každý z nás by byl rád pokud by se mu něco podobného podařilo odchytit na zahradě. Navíc stále předpokládám, že se jedná o pokus o vtip.

19.6.2010 08:30

kakadu napsal(a):
Nejlepší jsou ti co se tu hrají na spravedlnost samotnou a nemají ani vyplněný profil.Fakt kapacity.:-(Asi se stydí sami za sebe,že pánové?Pánové co mají zájem o kontakt na zadavatele,mají alespoň vyplněný profil s kontaktem!:-).A jestly dobře čtu tak nikdo nepsal že má o ptáka zájem,třeba jsou zrovna oni majitelé.Tak nechápu co tady řešíte,vás závistivce by patřilo smajlík

Tak v tom případě jsem taky majitel a můžu doložit i fotkama, hned jak nějaké upravím tak pošlu nálezci na email.:-)):-)):-))

19.6.2010 08:49
tamas

XXX.XXX.178.231

V sekci odchov 2010 je taky nějaký senegalec flekatý asi ho taky chytil na zahraděsmajlík

19.6.2010 09:13
senegalus

XXX.XXX.181.62

Vážení diskutující,můj názor : zadavatel asi není chovatel,ptá se,co je to za papouška,neví,že je to dost vzácná mutace,zachránil ho.Určitě někdo v okolí jeho bydliště chová tuto mutaci a papouška bude postrádat! Je pravda ,že zatajení nálezu je trestné,(pták má vysokou cenu),bude to muset nahlásit na policii,již v tuto chvíli ho lituji!Případný majitel bude muset dokázat,že pták je jeho vlastnictvím,pokud se najde!Svým dotazem a zveřejněním bude mít problém,to je bez diskuse.Zapojil jsem se do diskuse jenom proto,že jeden z vás,píše.toto jsem ještě neviděl!!Pro ty,kteří chtějí vidět zajímavou mutaci papouška senegalského,jsem umístil foto,mutace žlutá,na mém webu:www.senegalus.cz nejsem autorem,ale dovolil jsem si jí stáhnout z netu,jako raritu,pro opravdové fajnšmekry a milovníky senegalců.Kdo má zájem mě odepsat a diskutovat,může použít můj e-mail,který je na webu.Že se najdou i různí vykukové mně osobně nepřekvapuje,ale nálezce lituji.....smajlík

19.6.2010 09:46
senegalus

XXX.XXX.181.62

Omlouvám se Vám,nechápu kde se ve vás bere tolik žluče,to ještě nevít e,že dostávám za nakradená fota peníze,vy jste nepochopil,že chovatelství je koníček a že jsou lidé ,kteří hledají informace,a jsou zase lidé,kteří jim je nezištně zprostředkovávají a nenechávají si je pro sebe,pro vás a vám podobným,všude je uveden ,zdroj a autor !!! odufám, že vás moje slušná odpověď stačí J.P.smajlíksmajlík

mamo

19.6.2010 09:55
mamo

XXX.XXX.82.213

Sám jsem také proti krádežím fotografií, ale v tomto případě se musím JP zastat.
Za prvé deklaruje že není fotka jeho a zadruhé je na ni uvěřejněn zdroj. V tomto případě se tedy jedná o citaci se zvěřejněným zdrojem a žádnou krádež.

PS. Zbarvení tohoto senegala je opravdu krásné.

Martin

19.6.2010 10:02
svozil

XXX.XXX.241.200

nafotíme papouška a dáme sem další foto,samozřejmě že pokud se chovatel ozve bude mu navrácen.Už se nám otrkal a nenechá na sebe sáhnout,asi jak byl promočený tak mu to bilo jedno a byl rád že je v teple.

19.6.2010 13:00
svozil

XXX.XXX.241.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak v tom případě jsem taky majitel a můžu doložit i fotkama, hned jak nějaké upravím tak pošlu nálezci na email.:-)):-)):-))

to jsme zvědaví co sem pošlete

19.6.2010 13:42
kakadu

XXX.XXX.178.231

I já sem moc zvědavý na ty hory fotek mutačních pap.senegalských.Myslím že nálezce je inteligentní člověk a email sem pro jeho klid ani nedá,a vůbec bych se nedivil kdyby sem nedal vůbec nic ale na ty fota od vás si teda počkáme!smajlík sem s nima.

19.6.2010 18:55
svozil

XXX.XXX.241.200

Tak co sivas žádné ůpravy od vás nevidíme

19.6.2010 18:57
svozil

XXX.XXX.241.200

sivas asi přemíšlel nad nesmrtelností brouka a usnulsmajlík

19.6.2010 18:57
eden

XXX.XXX.91.95

Papoušek kroužkován určitě bude. A nálezce, pokud neměl nikdy s papoušky co do činění by číslo kroužku neměl nikomu sdělovat. Protože jestliže budou vědět všichni číslo kroužku, budou vlastně majitelé všichni. Jedině sdělením čísla kroužku se pravý majitel může opravdu najít.

19.6.2010 20:03
sunflowersman

XXX.XXX.175.196

Dobrý den. Nemohu soudit jednoznačně, ale stejně mě to příjde, že nás tu někdo tahá za nos. Pochybuji, že si někdo nechá uletět takového senegala. Podle voliéry soudím, že nálezce je chovatel.Nechci samozřejmě nějak soudit, ale je to vtip, že ano? :-))

19.6.2010 20:34
svozil

XXX.XXX.241.200

sunflowersman napsal(a):
Dobrý den. Nemohu soudit jednoznačně, ale stejně mě to příjde, že nás tu někdo tahá za nos. Pochybuji, že si někdo nechá uletět takového senegala. Podle voliéry soudím, že nálezce je chovatel.Nechci samozřejmě nějak soudit, ale je to vtip, že ano? :-))

chovám korelky a andulky,prozatím je ve volierce.majitel už se ozval:-)

19.6.2010 20:47
damian

XXX.XXX.169.28

Opravdu je to majitel?smajlík

19.6.2010 21:24
mivav

XXX.XXX.183.5

Dobrý večer,píšete,že chováte andulky a korelky.Když vidím sílu pletiva ve Vaší "volierce" ,tak si myslím,že si z lidí děláte legraci.Podle počtu příspěvků se Vám to poměrně slušně povedlo.

19.6.2010 22:25
eden

XXX.XXX.91.95

No tak hlavně že se majitel ozval a ví jak hodit do PC jinou barvu na fotku:-)

19.6.2010 22:28
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý večer,
Tak podle toho si mysím nemůžete posoudit co Pán chová.Já jsem měl v volieře pro andulky akorely(nechoval jsem ještě nic jiného) stejně silné pletivo.smajlík

19.6.2010 22:36
eden

XXX.XXX.91.95

Ono je dobré dát na voliéry silnější pletivo hned ze začátku. Co kdyby si to chovatel s chovem papoušků rozmyslel a strčil by do voliéry lva:-)

20.6.2010 02:49
kakadu

XXX.XXX.178.231

Hmm jak tak koukám super pletivo i střecha já bych tam dal rovnou stádo slonů no co,lvy žerou maso to je drahé.
No jasně slony a žirafi.A ted vážně nechat v teto klícce toho senegala tak je jen otázkou času kdy pletivo přeláme a latě rozkouše a frnkne zase o kus dál,dělat parádu jinam.Takže předělat:-)

20.6.2010 19:49
tamas

XXX.XXX.178.231

Fotomonteři a chytráci nic nepřidávají tak přidám svoji (fotomontáž) z dnešního odpoledne.:-))Povedla se ne?Úsudek si udělejte sami.

20.6.2010 20:06
kakadu

XXX.XXX.178.231

smajlíkTo je ten stejný pták ne?smajlíkA vypadá fakt dost moc dobře.:-)A koukám vypadá jako v přenosce.Zde se asi nebude jednat o fotomontáž navíc ty nohy v tom písku to se špatně napodobuje a ty višně to vypadá na nějaký převoz.smajlíkPan tamas asi nebude fotomontážník vypadá to na originál,že by štastný majitel.smajlíkCo myslíte?No počkáme na fotomontážníka mutačních senegalců Sivas nějak se loudá ramena přes celý net slibované hory fotek nikde.:-( No tak sivas kde sou ta fota?Chcem se kochat!!!Šup sem s nima!!!smajlík

20.6.2010 21:12

Notak sivasi prosím:-)

20.6.2010 21:42
damian

XXX.XXX.169.28

Tak sem jeste dejte ten original at vam verimesmajlík

20.6.2010 22:02
tamas

XXX.XXX.178.231

damian napsal(a):
Tak sem jeste dejte ten original at vam verimesmajlík

Pane mnou zaslané fotografie jsou všechny tři originály,pták je skutečný !!!Fotomontáž sem napsal do závorky protože jsem na fotce měnil jen velikost a protože někteří silně pochybují že tento kus vubec existuje.Na živo na slunci je nádherný.

20.6.2010 22:49
eden

XXX.XXX.114.48

hele není těch žlutech senegalců najednou nějak moc. Svozil má jednoho, Tamas má jednoho, nebo víc? Tak kdo se ještě přidá že má taky žluťákasmajlík

20.6.2010 23:11
kakadu

XXX.XXX.178.231

Myslím že se jedná no jednoho a tehož ptáka koukněte na levý křídlo je tam vylezené brko a koukněte na svozilove fota tam taky aspon na tom prvním.Dělají si tu z nás dobrý den smajlík. V Evropě takto zbarvených jedinců moc nebude,kdyby někdo měl ať se přidá.Diskuze ohledně těchto ptáků se nějak rozjelasmajlík

Neregistrovaný uživatel

20.6.2010 23:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.88

svozil vrátil ptáka tamasovi, co je na tom k nepochopení? Tedy kromě toho, že tady deset dalších expertů začalo rozvíjet konspirační teorie..

20.6.2010 23:41
eden

XXX.XXX.114.48

A že tak rychle a ještě stačili fotit a dát všechno na PC. Tak mě kdyby se ztratil papouch, tak budu ráda, že si pro něj dojedu a že ho dovezu domů a ne se ještě motat kolem PC. Nějaké zvláštní ne???

Neregistrovaný uživatel

21.6.2010 09:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.88

eden napsal(a):
A že tak rychle a ještě stačili fotit a dát všechno na PC. Tak mě kdyby se ztratil papouch, tak budu ráda, že si pro něj dojedu a že ho dovezu domů a ne se ještě motat kolem PC. Nějaké zvláštní ne???

Za dva dny to byl fakt fofr, to by normální člověk ani nestihl zapnout foťák, natož PC.. Je to opravdu nějaké divné.smajlík

21.6.2010 09:39
jiribene

XXX.XXX.168.40

DRAZÍ KOLEGOVÉ CHOVATELÉ, UVEDENÝ PTÁK NENÍ MUTAČNÍ, ALE JE OBARVENÝ. AČ SE TO NEZDÁ JE TO TAK - JIŽ JSEM SI TAKÉ NABĚHNUL. TENTO PTÁK ZA 2 - 3 MĚSÍCE SE PŘEBARVÍ NA NORMÁLNÍHO. POKUD TAKOVÉHO PTÁKA NĚKDO KOUPIL NEVÁHEJTE MNE KONTAKTOVAT NA MAZZANEC@SEZNAM.CZ NEBO MUTACE.PAPOUSKU@SEZNAM.CZ DÁM VÁM KONTAKT NA ČLOVĚKA, KTERÝ JE PRODAL MNE - PRAVDĚPODOBNĚ JE PRODAL I VÁM - PŘINEJHORŠÍM Z NĚHO MŮŽETE ZÍKAT INFORMACI KDO JE BARVÍ. JE TO VELICE DOBŘE NABARVENO A I KDYŽ SE ZABÝVÁME CHOVEM POUZE MUTACÍ PAPOUŠKŮ, TAK I MY JSME SI NABĚHLI. JIRKA BENEŠ

21.6.2010 10:19
kakadu

XXX.XXX.178.231

Že by až taksmajlík.Vložte sem tedy nějaké ty nabarvené myslím že by to zajímalo více lidí.Slyšel jsem o peroxidových červenokřídlých.Taky je někdo koupil a přebarvily se mu do normálních.smajlík

21.6.2010 10:24
senegalus

XXX.XXX.171.96

jiribene napsal(a):
DRAZÍ KOLEGOVÉ CHOVATELÉ, UVEDENÝ PTÁK NENÍ MUTAČNÍ, ALE JE OBARVENÝ. AČ SE TO NEZDÁ JE TO TAK - JIŽ JSEM SI TAKÉ NABĚHNUL. TENTO PTÁK ZA 2 - 3 MĚSÍCE SE PŘEBARVÍ NA NORMÁLNÍHO. POKUD TAKOVÉHO PTÁKA NĚKDO KOUPIL NEVÁHEJTE MNE KONTAKTOVAT NA MAZZANEC@SEZNAM.CZ NEBO MUTACE.PAPOUSKU@SEZNAM.CZ DÁM VÁM KONTAKT NA ČLOVĚKA, KTERÝ JE PRODAL MNE - PRAVDĚPODOBNĚ JE PRODAL I VÁM - PŘINEJHORŠÍM Z NĚHO MŮŽETE ZÍKAT INFORMACI KDO JE BARVÍ. JE TO VELICE DOBŘE NABARVENO A I KDYŽ SE ZABÝVÁME CHOVEM POUZE MUTACÍ PAPOUŠKŮ, TAK I MY JSME SI NABĚHLI. JIRKA BENEŠ

Nevím.co se zde řeší za konspiraci,zkuste surfovat na Googlu,já osobně jsem tam našel dost fotografií této mutace,nechápu proč by mněl někdo barvit senegalce a už vůbec jakým způsobem?Snad speciálním krmením ? Na WEbu máte kopii.toho co jsem našel,zajímavé je jen to,že už to na tomto foru diskuse o mutaci proběhla,pro ty co mě budou chtít napadnout,že kradu fota,jde o citaci!!!!www.senegalus.cz ,ale této diskusi fandím,je vidět,že chovatelé se zajímají o problematiku papoušků
přeji vám všem hezký den J.P.

21.6.2010 10:32
jiribene

XXX.XXX.168.40

Vzhledem k tomu, že jsme si již naběhnuli, tak už vím , kde hledat rozdíly mezi mutací a tímto typem obarvením. viz přiložená fotografie červenokřídlého. je zajímavé, že všichni takto obatŕvení ptáci mají jemně krémové konce křdel. podívejte se na jakoukouliv žlutou mutaci a zjistíte, že žádná nemá tento krémový nádech. to by musela už být kombinace žluté a skořicové. No ale nemůžu nikoho nutit, aby mi věřil. Píšu to jen pro toho, kdo udělá chybu jako já a bude chtít své peníze zpět. Dohadovat se tu s nikým nebudu

21.6.2010 11:50
mattes

XXX.XXX.0.0

zdravim,ikdyz uz exoty nechovam obcas sem nahlednu a tahle diskuze me celkem zaujala...barveni peri neni nijak vyjmecna vec dela se to obycejnym potravinarskym barvivem:-)jak jednoduche...cetl sem o tom clanek na netu...jednalo se o holuby nekde v turecku tam je majtel obarvil pro spestreni na obloze mel tam cervene zelene ruzove atd.takze barveni peri neni nijak zavratna novinka.kdyby se nekomu chtelo tak at se podiva do nasi sekce holubi a v moderce je i par fotek techto holubu ale je to uz celkem starsi prispevek takze musite hledat:-)

21.6.2010 11:52
kakadu

XXX.XXX.178.231

Můžete poslat odkazy na ty mutační senegalce nějak to neumíme najít,myslím že by to chtělo vidět více chovatelů.

damian

21.6.2010 12:18
damian

XXX.XXX.169.28

Někdo zde psal, že na netu našel spoustu žlutých mutací tak jsem to zkusil taky a na zlutou mutaci sem nasel opravdu jen jeden odkaz a to jsem zkousel vselijake anglicke vyrazy smajlík

21.6.2010 12:26
jiribene

XXX.XXX.168.40

Teď je alespoň krásně vidět rozdíl mezi žlutou mutací a nabarveným ;o)) Jirka Beneš

21.6.2010 12:48
kakadu

XXX.XXX.178.231

Když by byl nabarvený tak snad i s prachovým peřím ne?To má bílé.
Jak toho ptáka mohou nabarvit?Aby neměl nabarveno prachové peří?Čím je barví?

21.6.2010 12:56
jiribene

XXX.XXX.168.40

No právě díky tomu jsme také naletěli. Klasické barvení, viz příspěvek níže o holubech, se neprojeví na spodním peří. zde, je ale probarveno celé brko. netuším jak to dělají. možná kadeřnické barvy nebo co já vím. každopádně nekupovat..

21.6.2010 13:11
kakadu

XXX.XXX.178.231

Tak to s pánem bohem ještě že mutace nechovám a jak tu sleduju tu diskuzi tady tak ani nebudu to už člověk neví co vlastně kupuje a v podstatě to nemá šanci zjistit.To je ale už moc co se děje.Dejme tomu že jak píše tamas pták je skutečný čistě hypoteticky co by to mohlo být za mutaci? Žlutá skořice?Kolik může stát takový skutečný nenabarvený pták?

21.6.2010 13:30

""Tak v tom případě jsem taky majitel a můžu doložit i fotkama, hned jak nějaké upravím tak pošlu nálezci na email.:-)):-)):-))

Sivas neusnul pane kakadu a nedělá ramena na netu.
Myslel jsem to s těma fotkama obrazně, pokud není papoušek nezaměnitelně označený tak není možno určit čí je a ani fotky nepomůžou. Nikde jsem nepsal že dám fotky na forum ale pošlu na email.
Navíc od začátku vyjadřuji svůj názor že se jedná o vtip.

21.6.2010 13:33
mattes

XXX.XXX.0.0

je to zcela jednoduche ptaka ponorite do lazne samozdrejme kromne hlavy:-)a barvivo promasirujete do peri tim se dostane i na prachove:-)

21.6.2010 14:57
eden

XXX.XXX.110.189

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Za dva dny to byl fakt fofr, to by normální člověk ani nestihl zapnout foťák, natož PC.. Je to opravdu nějaké divné.smajlík

Já jsem zapoměla, že diskutuju s lidmi co mají času habaděj. Na to aby proháněli papoušky po hvozdech, aby se oháněli s foťákem, chodlili do práce, měli doma nějaké povinnosti a ještě machrovali na PC. Asi máte času habaděj a po Čechách za papouškem se proháníte z milionářského rozmaru. Já jsem to brala podle sebe. Já tolik času opravdu nemám.

21.6.2010 15:08
eden

XXX.XXX.110.189

Jinak díky za odpovědi *jiribene*, protože se kamarádím s chovateli z Francie, kteří mají velký chov středních a velkých papoušků. Protože jsem při návštěvě u nich nikde takového senegalce neviděla, chtěla jsem se při dalším setkání na tuto mutaci zeptat. Kdyby se to tady nevysvětlilo byli bysme jako chovatelé v Čechách všichni povážování těmi venku za blbce. Ještě že se to vysvětlilo včas.

21.6.2010 15:42
kakadu

XXX.XXX.178.231

Jen nevíme paní co se vysvětlilo je ten pták obarvený nebo ne?Je to fotomontáž nebo není nebo co to teda vlastně je?A nemyslete si že ve světě vědí všechno asi nemáte moc přehled když toto si dovolíte napsat.

21.6.2010 17:49
eden

XXX.XXX.93.88

Třeba přehled nemají, ale pokud mají, tak nás berou jako východňáry. Někdy je z toho člověku smutno. Zvláště pak musí být smutno těm, kteří ani neovládají jazyk. To se obzvlášť ve Francii nikdo s takovými nebaví.

21.6.2010 22:27
strejdapepin

XXX.XXX.140.80

Koukám že tady řešíte pěkný blbosti. Člověk když si sem dá nějaký dotaz tak se odpovědi nedočká. Ale že vás tady tahá za nos už několik dní obarvený senegalec tak to se teda ovšem masakr. Kloubouk dolů. smajlík

21.6.2010 23:30
eden

XXX.XXX.93.243

strejdapepin napsal(a):
Koukám že tady řešíte pěkný blbosti. Člověk když si sem dá nějaký dotaz tak se odpovědi nedočká. Ale že vás tady tahá za nos už několik dní obarvený senegalec tak to se teda ovšem masakr. Kloubouk dolů. smajlík

Třeba na ten váš dotaz nezná nikdo odpověď, tak se nemůžete dočkat odpovědi. A obarveného senegalce hned tak asi nikdo nevidí. Třeba se teď takových papoušků najde víc, ale to už se nad tím nikdo nepozastaví.

22.6.2010 12:24
jarda3333

XXX.XXX.241.200

eden napsal(a):
Třeba na ten váš dotaz nezná nikdo odpověď, tak se nemůžete dočkat odpovědi. A obarveného senegalce hned tak asi nikdo nevidí. Třeba se teď takových papoušků najde víc, ale to už se nad tím nikdo nepozastaví.

a tato je podle vás taky obarvený ne.pánové nechci nějak zasahovat do diskuse,v rokousku jsem viděl něco podobného tak proč né u nás.a jestli pan píše že někomu uletěl,je od něj pěkné že ho htěl vrátit,věřím že jiný chovatel mutací by o tom ani nepíp.

22.6.2010 12:40
eden

XXX.XXX.111.160

Tak tohodle strakatého chovají i chovatelé v Česku.. Myslím, že tato mutace laika nenadchne nebo to musí být milovník strak. Ale ten žlutý i když by byl obarvený je krásný.

30.10.2013 10:57
parrottom

XXX.XXX.143.3

svozil napsal(a):
Našli jsme jej na naší zahrádce celého promoklého a nevíme co to je za druh,poradí nám někdo.Potravu už přijímá a je docela krotký asi někomu uletěl.Děkuji

Dobrý deň chcel by som sa vás opýtať na par veci prosím vás napište mi parrottom13@gmail.com Vopred Vám za odpisanie ďakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík