Chov papoušků a atopický ekzém

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2010 21:17
fh

XXX.XXX.149.194

Dobry den,
chtel bych se zeptat, zda ma nekdo zkusenosti s chovem popouska(-u) v kombinaci s touto nemoci. Doktor by to s nejvetsi pravdepodobnosti nedoporucil, ale rad bych znal postrehy chovatelu. Mate zkusenosti?

22.6.2010 21:57
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý večer,
Brácha má atopický exem a v domě jsme měli už senegalce a neofemu a nijak se to nezhoršilo. Teď chceme mámě zamluveného eklektuse, takže uvydíme.Venku mámě asi 10 párů papoušků, ale myslím že když to je venku tak to nijak neovlivňuje. Ať Vám to takhle výjde taky.smajlík

24.6.2010 17:24
jindriska

XXX.XXX.204.149

Dobrý den,
atopický exém mám, ale také mám andulky, korely a psy a nijak se mi to nezhoršuje. Hodně záleží na typu exému, na jeho závažnosti. Také na tom, kolik ptáků budete chtít chovat a jestli venku nebo celoročně v domě. Na mě andulky neměly vliv ani když jsme je měli celoročně v bytě- teď jsou skoro celý rok venku a na zimu doma. :-)

24.6.2010 22:23
fh

XXX.XXX.149.194

Dobry den,
dekuji za reakce. Mam doma senegalce a atopicky ekzem mam na dlanich. Jak je senegalec velmi kontaktni tvor, tak se ekzem kontaktu s papouskem nema sanci vyhnout a celkem se za posleni dobu zhorsil (muze za to nejspis vice faktoru). Papouska bych se nechtel v zadnem pripade vzdat, proto me zajima jestli ma nekdo podobne zkusenosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík