Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2006 14:53

Dejte sem všechny aratingy co znáte.

8.6.2006 09:33

lllucka napsal(a):

Ar.guarouba.

8.6.2006 09:36

lllucka napsal(a):

Ar.solstitialis.

8.6.2006 09:39

V.N. napsal(a):
Ar.solstitialis.

Ar,jenday.

8.6.2006 09:42

V.N. napsal(a):
Ar,jenday.

Mladoušci.

8.6.2006 09:44

V.N. napsal(a):
Mladoušci.

Další....fotky

8.6.2006 09:45

V.N. napsal(a):
Další....fotky

Aratingy.

8.6.2006 10:16

lllucka napsal(a):

Aratinga oranzovocela

8.6.2006 14:20

nobilis napsal(a):
Aratinga oranzovocela

Poradily byste mi?Vložím barevný obrázek a vznikne z toho tohle.

10.6.2006 10:50

lllucka napsal(a):
Poradily byste mi?Vložím barevný obrázek a vznikne z toho tohle.

Lucko s problémem ti sice neporadím, ale důrazně tě upozorňuju, že zrovna tato fotka pochází z webu ara.cz, jsem jejím autorem. Nedal jsem ti k jejímu použití souhlas, říká ti něco pojem autorská práva?

12.6.2006 20:55

jirka_amaz napsal(a):
Lucko s problémem ti sice neporadím, ale důrazně tě upozorňuju, že zrovna tato fotka pochází z webu ara.cz, jsem jejím autorem. Nedal jsem ti k jejímu použití souhlas, říká ti něco pojem autorská práva?

Ne fakt neříká!

13.6.2006 20:48

jirka_amaz napsal(a):

Tak to je úroveň. S těma právama se můžete jít akorát vycpat. pokud je mi známo Lucka nikde nepublikovala za účelem zisku, ani se nepodepisovala jako autor fota. Tak se lidi už vzpamatujte! Jste jako Ti umělci a OSA (ochranný svaz autorský). Chce se mi blít ( z umělců) Jarda. Je to můj názor, ale kam to spějeme to nevím.

Neregistrovaný uživatel

13.6.2006 21:59
Neregistrovaný uživatel

jardda napsal(a):
Tak to je úroveň. S těma právama se můžete jít akorát vycpat. pokud je mi známo Lucka nikde nepublikovala za účelem zisku, ani se nepodepisovala jako autor fota. Tak se lidi už vzpamatujte! Jste jako Ti umělci a OSA (ochranný svaz autorský). Chce se mi blít ( z umělců) Jarda. Je to můj názor, ale kam to spějeme to nevím.

Na druhou stranu si uvědom, že není nic těžkého napsát stránky, ze kterých bylo foto pořízeno. Lucka se za autorku v podstatě vydává, je uvedena jako autorka pod tématem.
Pokud mi někdo někdy napíše, že zde bylo jeho foto zveřejněno bez souhlasu a vadí mu to, tak bude foto odstraněno. Vím, že je zde takových fotek spousta a možná většina, ale nic moc se s tím nedá dělat.
Jinak není vhodné řešit toto právě zde, takže konec.

14.6.2006 00:31

jardda napsal(a):

Jardo ani já nepublikuju svoje fotky za účelem zisku. Přesto mě docela dost vytáčí, když takhle potkám svoji fotku ukradenou z webu. Stačilo by se zeptat nebo alespoň uvést odkaz, odkud fotka pochází. BTW autorský zákon nerozlišuje komerční nebo nekomerční použití fotografie, takový argument neberu. Reakce dotyčné slečny na moje upozornění u mne vyprovokuje leda shovívavý úsměv nad její nevědomostí, ale lehce by se jí mohlo stát, že při příštím použití ukradené fotky narazí na někoho razantnějšího, který se bude svých autorských práv skutečně domáhat, třeba i soudní cestou.

23.6.2006 12:22

jirka_amaz napsal(a):
Jardo ani já nepublikuju svoje fotky za účelem zisku. Přesto mě docela dost vytáčí, když takhle potkám svoji fotku ukradenou z webu. Stačilo by se zeptat nebo alespoň uvést odkaz, odkud fotka pochází. BTW autorský zákon nerozlišuje komerční nebo nekomerční použití fotografie, takový argument neberu. Reakce dotyčné slečny na moje upozornění u mne vyprovokuje leda shovívavý úsměv nad její nevědomostí, ale lehce by se jí mohlo stát, že při příštím použití ukradené fotky narazí na někoho razantnějšího, který se bude svých autorských práv skutečně domáhat, třeba i soudní cestou.

Copak se stou fotkou vytahuju?Jen sem se zeptala proč mi to nejde vložit barevně!Do fotek aratingů nemohu přece dát mého králíka...................

23.6.2006 14:22

lllucka napsal(a):
Copak se stou fotkou vytahuju?Jen sem se zeptala proč mi to nejde vložit barevně!Do fotek aratingů nemohu přece dát mého králíka...................

A on tě snad někdo nutil tu fotku sem dávat??

6.1.2015 21:45
V.N.

XXX.XXX.2.242

jardda napsal(a):

Příteli máte recht...aby se pán nepokak.l.

6.1.2015 22:58
ivanhoe

XXX.XXX.8.1

Jirko dal bych to k soudu - takový kus uměleckého díla by neměl být dále šířen jen tak kýmkoliv- nemlich ještě v černobílé verzi.
Kdyby se to stalo mne tak bych jen napsal " Jé, to je moje fotka odtud a odtud, - čímž bych měl radost že někdo si jí aji všiml...

7.1.2015 08:15
hrb

XXX.XXX.207.19

jirka_amaz napsal(a):

Kdyby vyfotila a vložila tvého ptáka, tak bych se nedivil, ale aratingu?!co ti udělala?ty jsi jak moje děti -neber mi mou lopatičku, ta je moje!

7.1.2015 09:00
cone

XXX.XXX.160.35

Takže po rozepři o autorství zpět k aratingám? (jo, a foto je moje, aratingové taktéž ! ).

7.1.2015 10:47
zbosace

XXX.XXX.11.188

Pridám tohoto sympatickeho zelenača. Bohužiaľ neviem ani druh ani stránku.

7.1.2015 14:17
V.N.

XXX.XXX.2.242

zbosace napsal(a):
Pridám tohoto sympatickeho zelenača. Bohužiaľ neviem ani druh ani stránku.

Aratingy Aratinga chloroptera a Aratinga pertinax.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2015 13:10

Moji nandejove, jendayi a sluneční

17.2.2015 13:12
25.2.2015 18:40
pan.

XXX.XXX.30.234

Konečně konec hádek a nové fotky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík