Překvapení ve voliéře

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2010 11:06
songstr

XXX.XXX.83.16

nedalo mi nepochlubit se zajímavým jevem v mé voliéře
chvám společně ve veké voliéře rozely andulky korely chůvičky a křepelky včera jsem šel normálně krmit a co nevidím samec chůvičky začal krmit andulku která se dožadovala krmení myslím že je to zajímavé i když chůvičky zrovna krmí své mladé tak nic pdbného jsem ještě neviděl bohužel je t točeno mobilem takže nic moc kvalita ale pro zajímavost to snad stačí jinak toto společenství chovám pohromadě bez sebemenších problémů i v době hnízdění a toto video to jen dokazuje
zde je odkaz na video
http://www.youtube.com/user/songstr#p/a/u/0/1dQk1au3XRA

6.8.2010 17:17
redpoll

XXX.XXX.71.99

Vážený příteli, není to vůbec z mého oboru, ani chůvičky ani andulky mi toho moc neříkají, nicméně přesto je to fantastické. Neodpustím si vytknout Vám naprosto zbytečnou skromnost (možná z prvotního překvapení nebo nevědomosti) , že je to uvedeno podobně jako se tady už mnohokrát diskutovalo, že je nevhodné pojmenovávat příspěvky názvem např. „dotaz". V seznamu to prostě neupoutá. Měl byste zvážit, zda by se to nepodařilo natočit ještě v nejbližší době jednou (oni když ptáci blbnou tak to někdy mívá delší období) a mít po ruce nějaký solidnější foťák a potom to i na veřejnost uvést s názvem alespoň v angličtině, případně jiných jazycích, stejně jako v jiných jazycích uvést obě slova jak andulka, tak chůvička pro hledání videí o nich. Už jsem to zase zapomněl jak se těmhle výrazům říká, já nejsem ten pravý, kdo by Vám poradil po technické stránce. A v kladném případě tohle odstranit a nahradit zdařilejším provedením. Ale předpokládám, že po mně přijdou další přispívající, kteří se ztotožní s mým názorem. Nemám na mysli, že by Vás to nějak proslavilo, ale přece jen je to docela významná kuriozita hodná kvalitního záznamu. Gratuluji - MB.

6.8.2010 18:17
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,
Myslím že to není nic nezvyklého. Už jsem o tom pár krát četl že gtřeba krmila andulka zebřičku.Mi taky loni krmil samec kakarika samici papouška zpěvavého.Samce jsem vyměnil, abych neměl nějaké křížence.

6.8.2010 20:52
brno

XXX.XXX.169.158

Běžně se mi stává, že andulka se krmí s korelou

8.8.2010 12:36
nehezacka

XXX.XXX.216.111

nám pojímá andulák hrdličku samce:-)

8.8.2010 12:57
oklaba

XXX.XXX.186.81

Dobrý den, chovám ve společné voliéře korely a papoušky horské. tento týden se mi stalo, že mládě korely škemralo o nakrmení samce horáka a on ho nakrmil:)

8.8.2010 15:18
zebricka

XXX.XXX.232.84

Mně se stalo něco podobného. Samec neofémy tyrkysové krmil ve voliéře kanáry - a to jak dospělého samce, tak i mladé na hnízdě. Bohužel je to už pár let zpátky a fotky nemám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík