radeking
napsal(a):
ten kdo tu píše že je to 100% samec je uplny debil co si asi myslite kdyz si vleze do budky a dela si hnizdo je to asi samec hm vy ste peknej debil
Tak tento príspevok určite obohatil túto diskusiu. Zamyslite sa nad sebou ak Vám to Vaše telo dovolí..... Čo sa týka témy, tiež by ma zaujmalo či je to normálne aby 09-ka zniesla vajce. Alebo sa stal nejaký prešlap pri kúpe?
Paní Marie skromný dotaz.Nejste Vy nějaká rodina s panem Bernardem Komárkem z Kravař?Ten prodává desetileté chovné páry ar zelenokřídlých které již dva roky po sobě odchovali mladé a když takový pár od něj koupíte a necháte udělat DNA zjistí se že jsou to dva samci.Tak proč by u Vás nemohl samec snést vajíčko když u pana Komárka dokáže i vychovat mladé.Luk.
Tak já opravdu nevím co nato říct .Nevím proč bych si měla něco vymíšlet mám stoho velkou radost tak sem se chtěla pochlubit stím že jsme se trefili do samičky a jak se to vše vyvinulo.Ale příště si asi rozmyslím zda nějaké téma ještě založím.Já osobně tuto diskusi ukončuji protože tady nejsou jenom chovatelé, ale taky lidé kteří jenom urážejí aniž by si něco ověřili .
luck
napsal(a):
Nikoho nechci urážet.Chtěl jsem jen upozornit na pana Komárka že i takoví chovatelé mezi námi parazitují a že když to umí jeho ary proč by to nemohli umět i alexandři velcí.Luk.
Vy jste fakt pako, otázka zněla - samice nebo samec ? Že máte špatné zkušenosti s někým nikoho nezajímá. Všem kdo uhodli podle fota - klobouk dolů.
cockato
napsal(a):
Samička je leden 2009 takže momentálně jede třetí rok .Opravdu snesla už 2 vajíčko .Nebudu to tady více rozebírat kdo věří ať věří kdo ne ..................................Přeji pěkný den Marie
Tak to by mohlo byť . Predčasná pohlavná dospelosť. Udajne aj prvé al. malé- myslím prvý odchov vČR, bol u nevyfarbeného páru, teda samec určite a k tomu ešte v klietke minimálnych rozmerov. To len tak bokom, lebo určite tak skoré hniezdenie u al. veľkých málokto očakáva. Vy, pani, sa musíte povzniesť nad prostorekosťou a netaktnosťou niektorých ,,ohlasov" na otázky. Tým že opustíte toto forum len uvolníte priestor takýmto indivíduám. Chovu zdar a ifaune tiež !
zbosace
napsal(a):
Tak tento príspevok určite obohatil túto diskusiu. Zamyslite sa nad sebou ak Vám to Vaše telo dovolí..... Čo sa týka témy, tiež by ma zaujmalo či je to normálne aby 09-ka zniesla vajce. Alebo sa stal nejaký prešlap pri kúpe?
Samice alexandrů velkých snáší jako tříleté zcela běžně, ale pokud není samec alespoň čtyřletý, bude snůška neoplozená z toho důvodu, že pohlavně dospělí jsou až čtvrtým rokem. Můj pár měl loni snůšku tří vajec a čistou. Oběma byly tři roky. Letos jsou čtyřletí a momentálně sedí na čtyřech oplozených vejcích, takže si to Paní asi nevycucala z prstu.