Chci stavět čtyři nové boxové voliéry z hliníkových profilů,ale nejsem rozhodnut co použít na mezistěny.Libí semi Plast používáný na interierové voliery a klece zvaný medur,ale nevím jesti je vhodný do venkovního prostředí.Jestli mu nebude vadit mráz.Máte někdo s ním zkušenosti nebo popřípadějste použili jiný materiál.Dík za rady.
Deska tvrdá extrudovaná z PVC odolná většině chemikálií pro venkovní a vnitřní obklady, dekorace, reklamní tabule apod.; rozměry v mm: 2000 × 1000, tl.: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 3000 × 1500, tl.: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, odolná teplotám - 20 až + 80 °C (mechanicky namáhaná - 10 až + 60 °C), stupeň hořlavosti . JP
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky jsem si začal dělat boxové klece 120x65x65. Rám jsem svařil z jeklu 15mmx15mm a teď scháním z čeho udělám zadní stěnu a boční stěny. Uvažoval jsem o válcovaném plechu, ale jak tady čtu tak doporučujete plast (pokud víte, tak pošlete kontakt na dodavatele plastových desek na meil: muj.chov1@seznam.cz) nebo zkuste doporučit z čeho stěny udělat. .
Předem díky za rady
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dnes jsem zjistil, že bych měl možnost udělat stěny vrch a spodek klece (viz foto) z plecu (černý plech který bych si natřel na jakou chci barvu nebo pozink plech). Tak bych se chtěl zeptat jestli má někdo skušenost s plechovými mezistěnami.
Nebo raději je udělat z plastu.
Díky za typy.
Prosím o kontakt na výrobce desek na mezistěny. Hledám, pátrám a to co chce domácí chovatel nemohu najít, evidentně se jedná o Vámi naznačené. S díky regina.davidkova@centrum.cz. Situace je hrozivá, ptáky máme, stavbu taky, výlety už jsou svařené, jen materiál na mezistěny schází. I možno na tel, č. 777710784 SMS
Já jsem udělal nové klece na neofemy (150x70x60)cm a mezistěny mám z makrolonu slína 4 mm a je t super,můžu si rázem udělat spojené třeba 2 nebo nebo až 6 klecí!Makrolon zašupuji do drážek a je to super,dost světla,ptáci nenaráží,nemohou se mi přepárovat,jelikož nejsou v přímém kontaktu,ale vidí jen siluetu ve druhé kleci.Klece mám ve dvou patrech a šest vedle sebe,chodba 120 cm široká.Do chodby příde přípravný stůl,police na krmení,vitamíny...Přenosky našoupu nad klece a pod klece našoupu kýble s krmením,pískem..Na zemi v chodbě mám dlažbu a na ní lino,aby se mi lépe zametalo.Strop zateplený.Ze zadu mám v každé kleci prosvětlovací pruh plexi s tapetou,aby ptáci nenaráželi.Snad jsem dotatečně poradil zítra snad vložím foto.Podle jak bude čas.Ať se daří
omlouvám se za chyby ale nějak mi vynechává klávesnice,tady je odkaz na firmu kde jsem makrolon koupil. http://polykarbonatove-desky.cz/vyprodejove-akce/sklad?material=&divize=2&sortiment=1