Dobrý den našel jsem přípravek scatt na internetu v americe a zajímalo by mě jestli mi to dojde když si to objednám přes internet ,nebo když mi to pošle známá z ameriky ,když se v letadle nesmí převážet žádné tekutiny a scatt je roztok.Děkuji za veškeré imformace.
oscar
napsal(a):
Dobrý den našel jsem přípravek scatt na internetu v americe a zajímalo by mě jestli mi to dojde když si to objednám přes internet ,nebo když mi to pošle známá z ameriky ,když se v letadle nesmí převážet žádné tekutiny a scatt je roztok.Děkuji za veškeré imformace.
Dobrý den. Můžu se zeptat (a jistě nebudu jediný) co je to za přípravek a k čemu slouží. Děkuju za odpověď.
paja44
napsal(a):
Dobrý den. Můžu se zeptat (a jistě nebudu jediný) co je to za přípravek a k čemu slouží. Děkuju za odpověď.
Dobrý den,
přípravek je určen k hubení nejen parazitů ve vzdušných vacích,ale i k hubení ostatních vnějších a vnitřních cizopasníků.
Dávkuje se dle velikosti papouška kápnutím 1-3 kapek na kůži za krkem.
Účinkuje po dobu 21 dnů, tedy pokryje všechna stádia vývoje cizopasníka.
Na rovinu musím říci, že sami jsme ho ještě nezkoušeli ,ale v několika diskuzích na netu je velmi vychvalovaný, takže uvidíme
Dobrý den,
bohužel na posledního z Vás(zero) už asi nevyjde,
Objednali jsme jen 6 ks.
Pokud mi všichni potvrdí, že to chtějí, tak mi to vychází , že se dostane na pána před Vámi (stepanp).
Pokud by se ale našlo víc lidí, tak není problém to znovu objednat.
Klidně tedy potencionální zájemci pište dál, a já kámošovi zavolám, ať to doobjedná.
Bylo by to ale až někdy leden-únor.
oscar
napsal(a):
Zdravim klidne si to objednejte, do letadla muzete mit max 100ml v prirucnim zavazadle a v kufru co jde pod letadlo kolik chcete Takze kdyz si to objednate pres net neni problem.Zkuste to tady: http://www.amazon.co.uk/Vetafarm-Scatt-50ml/dp/B001FYJFGK/ref=pd_sim_b_18
Dodani 5-12 dni 4libry postovny.