Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den chci vás poprosit o radu jestli se jedná o páru .
Předem díky za odpovědi.

Dobrý večer,já již bych v životě na takovéhle dohady nedal.Před léty jsem kupoval 100% samce od odbornika který tvrdil že by mi samici neprodal,za 14 dní jsem jel k němu pro druhého samečka zase 100%.Asi po měsíci se nám to nezdálo tak jsem oba samečkové odvezl na endoskopování a 100% samice.,obě dvě.A toto není první příkld.Když bedete s toho něco chtít odchovat tak buď DNA,nebo endoskopii.Já jsem již vyléčen.A pak máte jistotu.

napsal(a):
Co na ně říkáte teď?????
To je ta údajná samice.
nalevo samec, napravo samice. Chovnej pár. lepší fotak se mi nepodařila, ale samec má jem o kousek vejš véčko na břiše. Koukněte na oči, je tam patrný rozdí.
druhá pára. Čekám na krev udajné samice. Oči jsou jasné, ale co véčko napravo samičcino?
ještě jedna druhého páru. Ale co sem se dival na burzách, v některých očích sem se nevyznal. Občas senegalsi tak nějak nevím proč, blbnou s očima. To znamení že ta žlutá se zvětšuje a zmenšuje. Dělají to ale i samice, leč né tolik jako samci. Chce to pozorovat dý.
Zdravím, tak ať se na mě nikdo nezlobí,ale určovat pohlaví podle barvy duhovky...no myslím,že je dobré vědět,že duhovka se mění podle různých faktorů-tok,nálada,vzrušení,upoutání pozornosti...takže to je můj názor a zkušenost.No a je jistě lepší držet se tvaru a velikosti hlavy,velikosti a mohutnosti zobáku,čela i odstínu šedé na hlavě a odstínu zad a i to "véčko" má svůj význam a pak taky pro zkušenější zjistit prstem vzdálenost pánevních kůstek-samec hodně při sobě a samice obráceně! Zappe
Zdravím tímto se chci zeptat zkušených chovatelů senegalců jestli má někdo ve svém chovu starší samičku která je u řitního utvoru a pod ocáskem pouze žlutá bez známky zelené barvy.Panu Jardovi musím dát za pravdu se vzdáleností pánevních kůstek , i když mám jednoho staršího samce který má tyto kůstky tak daleko od sebe že bych si ho podle této nápovědy spletl ze samičkou. Jinak si také myslím že se jedná o pár .