Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2006 13:05

chci se zeptat,jak jsou moc narocni Alexandri male a jak pyrury ?A jaky z techto druhu je lepsi do klece,Jsem zacatecnik a mela jsem penanta.Dik za Vase nazory

12.6.2006 20:22

miisak napsal(a):
chci se zeptat,jak jsou moc narocni Alexandri male a jak pyrury ?A jaky z techto druhu je lepsi do klece,Jsem zacatecnik a mela jsem penanta.Dik za Vase nazory

Alexandři malí spíš voliéroví, ale alexandr rudohlavý je spíše vhodný do klece a je krásně zbarvený, a postačí jim klec 150x80(100)x80(100)

18.6.2006 08:01

miisak napsal(a):

pyrura je vesela krasna a aktivna, ak by som mala usmernit volbu medzi alexandrom malym a pyrurou tak jednoznacne pyruru a to dokrmenu a krotku, zazijes s nou vela zabavy. Ta moja mi prave spinka v ruke. o alexandroch si mozes precitat moje skusenosti v Papousci 4 č

18.6.2006 08:44

bubka napsal(a):
pyrura je vesela krasna a aktivna, ak by som mala usmernit volbu medzi alexandrom malym a pyrurou tak jednoznacne pyruru a to dokrmenu a krotku, zazijes s nou vela zabavy. Ta moja mi prave spinka v ruke. o alexandroch si mozes precitat moje skusenosti v Papousci 4 č

Ahoj všichni.Pyruha je moc krásná,nemám s ní zkušenosti,nevíte,kolik asi stojí?Díky

18.6.2006 15:55

jitulis napsal(a):
Ahoj všichni.Pyruha je moc krásná,nemám s ní zkušenosti,nevíte,kolik asi stojí?Díky

Ahoj,tento druh papucha se pohybuje v cen.relaci do 3000kc.
Prave proto ho taky shanim,je velice krasnej a spousta chovatelu jej chvali a doporucuji.Tak hodne stesti.....

18.6.2006 20:36

miisak napsal(a):
Ahoj,tento druh papucha se pohybuje v cen.relaci do 3000kc.
Prave proto ho taky shanim,je velice krasnej a spousta chovatelu jej chvali a doporucuji.Tak hodne stesti.....

Děkuji za odpověď.Jestli máte zájem(nevím,jestli je to ještě aktuální),tak jsem objevila tady na tomto fóru na druhé stránce pod tématem pyrura,člověka,který je prodává(má tam i jejich foto).Nádherné mláďátka.jitulis

Přidejte reakci

Přidat smajlík