Ptal jsem se asi dvakrát Postemy, ale cenu mi neřekl, i když všechno ostatní na co jsem se ho ptal, mi řekl. Říkal že jich letos moc neměl a že to bylo okamžitě pryč, doufá, že to bude příští rok s odchovy lepší.
Jak říká kolega výše, bude to pořádná šlupka, když za černou pestrou chce 10000 Euro .
To je zajímavé že jste o ni nic neslyšel, je to známá mutace. Stačí se podívat na stránky pana Postemy, já mám v PC hromadu fotek modrých eklektů. Cenu si ale netroufám ani hádat, podle mě rozela pestrá černá stojí jen zlomek toho co modrý eklektus, určitě to bude částka v hodnotě několika desítek tisíc euro.
guttata
napsal(a):
Ptal jsem se asi dvakrát Postemy, ale cenu mi neřekl, i když všechno ostatní na co jsem se ho ptal, mi řekl. Říkal že jich letos moc neměl a že to bylo okamžitě pryč, doufá, že to bude příští rok s odchovy lepší.
Jak říká kolega výše, bude to pořádná šlupka, když za černou pestrou chce 10000 Euro .
Prosim vas kdo je to ten pan Postema alebo aku ma stranku dakujem
peco480
napsal(a):
Prosim vas kdo je to ten pan Postema alebo aku ma stranku dakujem
významný holandský chovatel mutačních papoušků. http://www.birdpark-jagrie.nl/
zbosace
napsal(a):
O mutáciu ktorého poddruhu by sa asi tak mohlo jednať? Alebo je to už mix ?
Chovatelia slachtitelia zasadne pouzivaju stiepitelneho (na modru) na mutaciu modru.
Co sa tyka "poddruhov" je to tajomstvo sefkuchara, neznamena to, ze za kazdu cenu treba hladat mix resp. miesanca!