Zima a pšikající papoušci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2010 19:35
docid

XXX.XXX.172.5

Dobrý den, poslední dobou jsem si všiml, že mi začali pšikat ptáci. Jsde o korely rozely. Jak venku, kde mám volieru za všech stran zavětřenou, tak i v zimovišti, kde mám v nejvěčích zrazech 3° když se oteplí tak kolem 9. Zkoušel jsem prvně česnek, nic. Roboranem mají posipané krmení a nic. Máte někdo nějakou zkušenost? třeba s čaji, nebo tak něco. Jen odskoušené rady bych prosil abych ptákům neublížil. Děkuji moc

31.12.2010 12:27
levicek771

XXX.XXX.166.150

dobry den, skuste vitamin A

31.12.2010 16:12
speedygonzales

XXX.XXX.19.10

Dobrý den, mě začala "pšikat" jedna samice amazonka bělobřichého, mají tam okolo 10 stupňů, ostatní amazonci nic, jenom ta jedna samice, vůbec nevim čim by to mohlo být, zkusím ten vitamín A.

31.12.2010 17:39
vrana

XXX.XXX.221.138

docid napsal(a):
Dobrý den, poslední dobou jsem si všiml, že mi začali pšikat ptáci. Jsde o korely rozely. Jak venku, kde mám volieru za všech stran zavětřenou, tak i v zimovišti, kde mám v nejvěčích zrazech 3° když se oteplí tak kolem 9. Zkoušel jsem prvně česnek, nic. Roboranem mají posipané krmení a nic. Máte někdo nějakou zkušenost? třeba s čaji, nebo tak něco. Jen odskoušené rady bych prosil abych ptákům neublížil. Děkuji moc

Dobrý den chtěla bych se zeptat nemáte na prodej tmavou samičku.Pokud nejste moc z daleka jsem z Olomouce a jezdím na burzu do Přerova.Děkuji za odpověď

Přidejte reakci

Přidat smajlík