Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím chci se zeptat co je to z Eclectů za subspecii?? Předem díky za odpovědi

26 000Kč

napsal(a):
26 000Kč
Vrtá mi hlavou to žluté zbarvení samce na prsou.

Samice měla kroužek 1995, samec bohužel půlený.
Můžu akorát říct, že to byly krásné robustní kusy, ale ta žlutá mi pořád vrtá hlavou
.Tak poradí někdo jaká je to subspecie??? Nebo vloží podobně zbarvené papoušky????
Dobrý den,
Do Přerova jezdím pravidělně teď jsem ale musel vynecaht, teď toho lituji ještě víc. Sháním samici Eklektuse Solomonensis, nevíte jestli tam nějaká byla? Jinak, taky mě mate žluté zbarvení na krku samce. Byl to údajně chovný pár? Cena se mi nezdá vysoká, i když jestli je samice rok 95 a samec půlený kroužek....
s určením poddruhu Vám asi nepomůžu ale mám v archívu také fotku podobně abnormálně zbarveného samce. Pototýkám že nejsem autorem fotky.
a ještě jedna abnormalita. Jen bych doplnil, že dle mého názoru ten žlutý flíček nebude směrodatný k určení poddruhu, prostě je to jen odchylka ve zbarvení. Ale mohu se mýlit....

V Přerově jsem neměl u sebe peníze tak jsem se dohodl s prodejcem, že si zajedu domů pro peníze a potkáme se na půli cesty t.j Hradišti (sraz měl být cca v 9:00) ale já to bohužel nestihl otočit.
Tak teď nevím jestli toho mám litovat!!!!?????

napsal(a):
Zdravím chci se zeptat co je to z Eclectů za subspecii?? Předem díky za odpovědi
Tak co nikdo veví????
Co je to za poddruh vám nepovím. Ptáci byli pěkní ale prodávají jsou nějací Bulhaři se kterýma se akorád dohadovala nějaká paní která od nich koupila na minulé burze araraunu a do týdne ji uhynula. Od takových lidí ruce prič. Pravidelně navštěvuji Přerov a jsou tam s nimy jenom problémy. Pokud chcete vyhodit prachy komínem klidně kupte.