Prosím o pomoc s určením pohlaví. Pták je 04 údajně samice. Děkuji za slušné odpovědi.
Nebudem to znovu rozpísovat, ked to už bolo ,ale som vám prekopíroval článok od pána Turka . - Ale dám Vám ještě jednu radu, kterou já posuzuji pohlaví.
Na delší nit /tak asi 30cm/ uvažte kovový předmět / prstýnek, kovovou podložku či pod./. Nit vezměte za opačný konec a kovový předmět dejte nad tělo, nebo hlavu ptáčka,nebo zvířátka, kterého si budete držet v ruce. Nebo Vám ho může držet někdo jiný.
Bude-li předmět dělat kroužek, je to samička. Bude-li se pohybovat od hlavy k ocasu, čili rovně, bude to sameček.
Můžete tuto metodu vyzkoušet i na sobě a potom na pohlaví opačném. I tato metoda se musí brát s rezervou, nemusí to vždy vyjít. Já to zkouším již řadu let i u holubů a papoušků a zatím mi to vychází. -Tolko článok. Ja používam zlatú manželskú obrúčku. Pokial už date tú obrúčku nad vtáka ,tak ju zastavte aby sa nehýbala a sledujte ako sa rozkýve. V poslednej dobe je táto zábavná metoda populárna pri zistovaní(doma),kto kolko bude mat deti a akého pohlavia... Hocikto sa nad týmto len pousmeje ,ale vačšinou to vychádza na 100% ! Ja som tento pokus najprv spravil svojím vtákom,ktorý mali urobené DNA, výsledok bol zhodný ! Táto metoda vám ale nebude stáčit pri prípadnom predaji vtáka inému záujemcovi,iba že by to stačilo jemu. Neviem aké ,,sily ,,sú zatým, ale ...je to na vás ako to vezmete. Jozef
Dobry vecer,
tuto metodu jsem mnohokrat videl pouzivat v prerove na burze. Kdyz jsem o ni neco zjistoval, melo by to fungovat na principu elektormagnetickeho pole. Jen s tim drzenimp taka v ruce tam psali, ze to neni moc vhodne, muzete pak brat svoje pole misto pole ptaka. Doporucovala se drevena klicka, kov by samos ebou take urcovani rusil. Co je na tom neni podstatne, dulezite je ze to alsepon castecne funguje.
S pozdravem Smidla.
Dobrý den, jsem zadavatel a přikládám foto s mým samcem 06. Samec na levé straně.